Sarıbay, “Yol uzun ama hedefi adalet”

Kocaeli 16.06.2017 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarıbay, “Yol uzun ama hedefi adalet”

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve geliştirilmesi yürüyüşünü hiç bıkmadan ve usanmadan sürdüren partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu kez ülkece yitirdiğimiz huzur ve barış ortamının tesis edilmesine katkı sağlamak ve kaybolan “adalet” duygusunu hatırlatmak için yürüyor. Türk siyaset ve demokrasi tarihine altın harflerle geçeceğine emin olduğumuz bu anlamlı ve önemli yürüyüşe ilk gününde Kocaeli İl Örgütü olarak biz de destek verdik” dedi. ADALET İSTİYORUZ Yolumuz Güvenpark’tan Maltepe Cezaevine gitmek sanılmasın diyerek açıklamasına devam eden Sarıbay, “Yol uzun nasıl olacak diye düşünülmesin. Yol uzun ama hedefi adalet.  Evet, adalet istiyoruz. Enis Berberoğlu için adalet istiyoruz.  Evet, OHAL kapsamında mağdur olanlar için adalet istiyoruz. Nuriye için, Semih için, onlarca gazeteci ve akademisyen için adalet istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız için.  Evet, adalet istiyoruz. Ötekileştirilmiş, bir köşeye itilmiş herkes için adalet istiyoruz” diye konuştu. KOCAELİ ÖRGÜTÜ OLARAK DESTEK VERECEĞİZ Sayın Genel Başkanımızın yürüyüşünün Kocaeli ayağında,  biz de bu tarihi adalet yürüyüşüne Kocaeli Örgütü olarak destek vereceğiz diyen Sarıbay, “ Tahriklere kapılmayacağız, yürüyüşü anlamından çıkarmak isteyenlere prim vermeyeceğiz ve Türkiye’de “adalet” kavramı gerçek anlamına kavuşana kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve geliştirilmesi yürüyüşünü hiç bıkmadan ve usanmadan sürdüren partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu kez ülkece yitirdiğimiz huzur ve barış ortamının tesis edilmesine katkı sağlamak ve kaybolan “adalet” duygusunu hatırlatmak için yürüyor. Türk siyaset ve demokrasi tarihine altın harflerle geçeceğine emin olduğumuz bu anlamlı ve önemli yürüyüşe ilk gününde Kocaeli İl Örgütü olarak biz de destek verdik” dedi.

ADALET İSTİYORUZ

Yolumuz Güvenpark’tan Maltepe Cezaevine gitmek sanılmasın diyerek açıklamasına devam eden Sarıbay, “Yol uzun nasıl olacak diye düşünülmesin. Yol uzun ama hedefi adalet.  Evet, adalet istiyoruz. Enis Berberoğlu için adalet istiyoruz.  Evet, OHAL kapsamında mağdur olanlar için adalet istiyoruz. Nuriye için, Semih için, onlarca gazeteci ve akademisyen için adalet istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız için.  Evet, adalet istiyoruz. Ötekileştirilmiş, bir köşeye itilmiş herkes için adalet istiyoruz” diye konuştu.

KOCAELİ ÖRGÜTÜ OLARAK DESTEK VERECEĞİZ

Sayın Genel Başkanımızın yürüyüşünün Kocaeli ayağında,  biz de bu tarihi adalet yürüyüşüne Kocaeli Örgütü olarak destek vereceğiz diyen Sarıbay, “ Tahriklere kapılmayacağız, yürüyüşü anlamından çıkarmak isteyenlere prim vermeyeceğiz ve Türkiye’de “adalet” kavramı gerçek anlamına kavuşana kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.