Sarıca'ya medya başkanlığı görevi

Siyaset 23.09.2020 - 20:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sarıca'ya medya başkanlığı görevi

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın yönetiminde Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevinde yer aldı. Geçtiğimiz gün ilçe kongresini gerçekleştiren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ilk ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yıldırım’ın yönetim listesinde AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca da yer almıştı. Sarıca’ya ilçe yönetim kurulu toplantısında Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevi verildi. ALLAH UTANDIRMASIN Görevi kendisine layık gören Başkan Yıldırım’a teşekkür eden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ilk yönetim kurulu toplantımızda açıklanan icra kurulumuzda Tanıtım ve Medya başkanlığı görevini şahsıma tebliğ eden kıymetli ilçe başkanımıza teşekkür ederim. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyorum. Allah utandırmasın” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın yönetiminde Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevinde yer aldı. Geçtiğimiz gün ilçe kongresini gerçekleştiren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ilk ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yıldırım’ın yönetim listesinde AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca da yer almıştı. Sarıca’ya ilçe yönetim kurulu toplantısında Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevi verildi.

ALLAH UTANDIRMASIN

Görevi kendisine layık gören Başkan Yıldırım’a teşekkür eden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ilk yönetim kurulu toplantımızda açıklanan icra kurulumuzda Tanıtım ve Medya başkanlığı görevini şahsıma tebliğ eden kıymetli ilçe başkanımıza teşekkür ederim. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.