Sarıtoprak her yerde

Darıca 18.07.2019 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sarıtoprak her yerde

CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Darıca’nın sorunlarını belediye meclisinde gündeme getirmenin yanı sıra Darıca’daki vatandaşların hem iyi günlerinde hem de acılı günlerinde de yanlarında olup destek veriyor.

CHP’nin en genç meclis üyelerinden olan ve aynı zamanda başarılı işadamı Özkan Sarıtoprak Darıca Belediyesi meclisinde yaptığı muhalefetle hem CHP’lilerin hem de Darıcalıların takdirini kazanmaya devam ediyor. CHP’li Sarıptoprak siyaset dışında da Darıcalıların hem mutlu günlerinde hem de acılı günlerinde yanlarında olmaya da devam ediyor. Sarıtoprak, Darıca’daki mahalle muhtarları ile de sürekli bir araya gelerek mahallelerdeki sorun ve sıkıntıları da yerinde tespit ediyor.     PROJELERİ TAKİP EDİYORUZ Darıcalıların daha iyi hizmet alması için ellerinden gelen gayret ve çabayı gösterdiklerini ifade eden Sarıtoprak, “31 Mart yerel seçimlerinde Darıca’daki seçmenler verdikleri oylarla muhalefet olma görevini verdiler. Bizler de hem bize oy seçmenlerin hem de tüm Darılıların haklarını korumak içim elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Belediye meclisinde Darıcalıların ve Darıca’nın sorunlarını gündeme getirerek hem kamuoyu oluşmasını hem de bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Diğer belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla belediyenin devam eden projelerini de yerinde inceleyerek projelerin ne aşamada olduğunu takip ediyoruz.     SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Darıca’daki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunların neler olduğunu tespit ediyoruz. Bu sorunların çözümünün neler olması konusunda hem mahalle muhtarı ile hem de belediyemizin gerekli birimleri ile sürekli istişare halinde oluyoruz. Mahallelerdeki bu sorunların çözülüp çözülmemesi konusunda da takipçisi olup sorun çözülmemiş ise bunu belediye meclisinde gündeme getirerek sorunun çözülmesini sağlıyoruz. Görev süremiz boyunca Darıcalıların ve Darıca’nın sorunlarının çözümü için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu konuda Darıcalıların bizlere destek vermesini istiyoruz” dedi.  
CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Darıca’nın sorunlarını belediye meclisinde gündeme getirmenin yanı sıra Darıca’daki vatandaşların hem iyi günlerinde hem de acılı günlerinde de yanlarında olup destek veriyor.

CHP’nin en genç meclis üyelerinden olan ve aynı zamanda başarılı işadamı Özkan Sarıtoprak Darıca Belediyesi meclisinde yaptığı muhalefetle hem CHP’lilerin hem de Darıcalıların takdirini kazanmaya devam ediyor. CHP’li Sarıptoprak siyaset dışında da Darıcalıların hem mutlu günlerinde hem de acılı günlerinde yanlarında olmaya da devam ediyor. Sarıtoprak, Darıca’daki mahalle muhtarları ile de sürekli bir araya gelerek mahallelerdeki sorun ve sıkıntıları da yerinde tespit ediyor.

 

 

PROJELERİ TAKİP EDİYORUZ

Darıcalıların daha iyi hizmet alması için ellerinden gelen gayret ve çabayı gösterdiklerini ifade eden Sarıtoprak, “31 Mart yerel seçimlerinde Darıca’daki seçmenler verdikleri oylarla muhalefet olma görevini verdiler. Bizler de hem bize oy seçmenlerin hem de tüm Darılıların haklarını korumak içim elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Belediye meclisinde Darıcalıların ve Darıca’nın sorunlarını gündeme getirerek hem kamuoyu oluşmasını hem de bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Diğer belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla belediyenin devam eden projelerini de yerinde inceleyerek projelerin ne aşamada olduğunu takip ediyoruz.

 

 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Darıca’daki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunların neler olduğunu tespit ediyoruz. Bu sorunların çözümünün neler olması konusunda hem mahalle muhtarı ile hem de belediyemizin gerekli birimleri ile sürekli istişare halinde oluyoruz. Mahallelerdeki bu sorunların çözülüp çözülmemesi konusunda da takipçisi olup sorun çözülmemiş ise bunu belediye meclisinde gündeme getirerek sorunun çözülmesini sağlıyoruz. Görev süremiz boyunca Darıcalıların ve Darıca’nın sorunlarının çözümü için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu konuda Darıcalıların bizlere destek vermesini istiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.