“Savunma sistemlerimizi üretmeliyiz!”

Kocaeli 15.06.2019 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Savunma sistemlerimizi üretmeliyiz!”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı Mehmet Aras başkanlığında divan toplantısı, ilçe başkanları toplantısı ve yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair önemli açıklamalar da bulunan İl başkanı Aras, “ülkemizin bedeli karşılığında bir ülkeden, alışveriş yapması bile birilerini rahatsız edebilmektedir. Bu hadsizliğe verilecek en doğru cevap ise, bu savunma sistemlerini kendimiz üretmeliyiz yoksa gelecek bugünü bize aratacaktır.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı Mehmet Aras başkanlığında divan toplantısı, ilçe başkanları toplantısı ve yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl başkanı Aras, toplantıda gündeme dair önemli açıklamalar da bulundu. GELECEK BUGÜNÜ ARATACAK Başkan Aras açıklamasında; “Ordumuz pençe harekatı dolayısı ile vazifesi başındadır. Milletimizin şehitleri vardır. ALLAH şehitlerimize rahmet etsin. Milletimiz ve birliğimiz var olsun. Öte yandan ülkenin beka sorunu var diyen hükümet, askerliği altı aya düşürüp, orduyu terhis ediyor. Ve maazallah bir tehlike halinde acemi askeri cepheye sürmek durumunda kalacağı ortadadır. Ülkemizin Rusya’dan s-400 satın alması konusu bir kriz haline gelmiştir. Bu krizin taraflarının verdiği tepkilerden, kendilerinin ülkemize bakışı gayet açık şekilde görülebilmektedir. Ama meselenin asıl acı olan tarafı şudur ki; bağımsız bir devlet olan ülkemizin bedeli karşılığında bir ülkeden, alışveriş yapması bile birilerini rahatsız edebilmektedir. Bu hadsizliğe verilecek en doğru cevap ise, bu savunma sistemlerini kendimiz üretmektir. Devletimiz ve milletimizin buna gücü yetecek durumdadır. Bir an evvel bu silahları kendimiz üretmeliyiz. Yoksa bu gün yapılan ağız dalaşları bizi kurtarmayacaktır. Gelecek bugünü bize aratacaktır. KÜSTAH BİR KARAR ABD temsilciler meclisine sunulan ve kabul gören; “ABD-Türkiye ittifakına yönelik endişelerin ifade edilmesi” olarak isimlendirilen, metne bakıldığı zaman; ülkemiz Kıbrıs da işgalci olarak nitelendirilmiştir. Bu karar küstahça bir karardır. ABD haddi aşmıştır. Bu karar bize Johnson mektubunu hatırlatmıştır. Amma hiç kimsenin şüphesi olmasın, iktidarı ele aldığımız vakit bizde tüm dünyaya, Kıbrıs barış harekatını hatırlatacağız. Şunu kimse unutmasın ki Kıbrıs bizimdir. İşgalci değiliz, orada yaşayan Türk milletinin garantörüyüz. TÜRKLERE İŞGALCİ DİYENLER GEÇMİŞLERİNE BAKSIN Şanlı Türk milletine işgalci diyenler önce kendi yakın geçmişlerine baksınlar; Afganistan, Somali, Suriye, ırak, Libya da neler yaptıklarını hatırlasınlar. Yeniden refah partisi arkasında medya, sermaye ve dış güçler desteği olmayan, bir harekettir. Halkımız partimize yoğun bir teveccüh göstermiştir. 6 ay gibi kısa bir zamanda, 73 il ve 300 ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Ve göreceksiniz ki ilk seçimde, bu millet bizi ülkenin geleceği hakkında söz söyleyecek pozisyona taşıyacaktır.” DİVAN TOPLANTISINA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KATILACAK Aras, sözlerinin sonunda partisinin il divan toplantısının 22 Haziran 2019 saat 21.00’de yapılacağını ve bu toplantıya genel başkan yardımcısı Bahattin Sungur’unda katılacağı bilgisini verdi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı Mehmet Aras başkanlığında divan toplantısı, ilçe başkanları toplantısı ve yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair önemli açıklamalar da bulunan İl başkanı Aras, “ülkemizin bedeli karşılığında bir ülkeden, alışveriş yapması bile birilerini rahatsız edebilmektedir. Bu hadsizliğe verilecek en doğru cevap ise, bu savunma sistemlerini kendimiz üretmeliyiz yoksa gelecek bugünü bize aratacaktır.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı Mehmet Aras başkanlığında divan toplantısı, ilçe başkanları toplantısı ve yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl başkanı Aras, toplantıda gündeme dair önemli açıklamalar da bulundu.

GELECEK BUGÜNÜ ARATACAK

Başkan Aras açıklamasında; “Ordumuz pençe harekatı dolayısı ile vazifesi başındadır. Milletimizin şehitleri vardır. ALLAH şehitlerimize rahmet etsin. Milletimiz ve birliğimiz var olsun. Öte yandan ülkenin beka sorunu var diyen hükümet, askerliği altı aya düşürüp, orduyu terhis ediyor. Ve maazallah bir tehlike halinde acemi askeri cepheye sürmek durumunda kalacağı ortadadır. Ülkemizin Rusya’dan s-400 satın alması konusu bir kriz haline gelmiştir. Bu krizin taraflarının verdiği tepkilerden, kendilerinin ülkemize bakışı gayet açık şekilde görülebilmektedir. Ama meselenin asıl acı olan tarafı şudur ki; bağımsız bir devlet olan ülkemizin bedeli karşılığında bir ülkeden, alışveriş yapması bile birilerini rahatsız edebilmektedir. Bu hadsizliğe verilecek en doğru cevap ise, bu savunma sistemlerini kendimiz üretmektir. Devletimiz ve milletimizin buna gücü yetecek durumdadır. Bir an evvel bu silahları kendimiz üretmeliyiz. Yoksa bu gün yapılan ağız dalaşları bizi kurtarmayacaktır. Gelecek bugünü bize aratacaktır.

KÜSTAH BİR KARAR

ABD temsilciler meclisine sunulan ve kabul gören; “ABD-Türkiye ittifakına yönelik endişelerin ifade edilmesi” olarak isimlendirilen, metne bakıldığı zaman; ülkemiz Kıbrıs da işgalci olarak nitelendirilmiştir. Bu karar küstahça bir karardır. ABD haddi aşmıştır. Bu karar bize Johnson mektubunu hatırlatmıştır. Amma hiç kimsenin şüphesi olmasın, iktidarı ele aldığımız vakit bizde tüm dünyaya, Kıbrıs barış harekatını hatırlatacağız. Şunu kimse unutmasın ki Kıbrıs bizimdir. İşgalci değiliz, orada yaşayan Türk milletinin garantörüyüz.

TÜRKLERE İŞGALCİ DİYENLER GEÇMİŞLERİNE BAKSIN

Şanlı Türk milletine işgalci diyenler önce kendi yakın geçmişlerine baksınlar; Afganistan, Somali, Suriye, ırak, Libya da neler yaptıklarını hatırlasınlar. Yeniden refah partisi arkasında medya, sermaye ve dış güçler desteği olmayan, bir harekettir. Halkımız partimize yoğun bir teveccüh göstermiştir. 6 ay gibi kısa bir zamanda, 73 il ve 300 ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Ve göreceksiniz ki ilk seçimde, bu millet bizi ülkenin geleceği hakkında söz söyleyecek pozisyona taşıyacaktır.”

DİVAN TOPLANTISINA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KATILACAK

Aras, sözlerinin sonunda partisinin il divan toplantısının 22 Haziran 2019 saat 21.00’de yapılacağını ve bu toplantıya genel başkan yardımcısı Bahattin Sungur’unda katılacağı bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.