SAYGI DURUŞUNDA DURMADILAR

Spor 08.06.2017 - 23:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SAYGI DURUŞUNDA DURMADILAR

O futbolcular terör saldırısı için saygı duruşunda durmadı.

Suudi  Arabistan'ın öncülüğündeki birçok Arap devleti,  Katar'a "teröre destek vermesi" iddiasıyla ambargo uygularken, Suudi Milli Takımı'nın  Londra'da 7 kişinin öldüğü 48 kişinin yaralandığı ve IŞİD'in üstlendiği terör saldırısı için saygı duruşunda durmaması dikkat çekti. DAĞINIK ŞEKİLDE DURDULAR ​Daily Mail gazetesinin paylaştığı görüntülerde,  Avustralya Milli Takımı'nın  Londra'da hayatını kaybedenlerin anısına gerçekleştirdiği bir dakikalık saygı duruşu sırasında, Suudi Arabistanlı oyuncuların sahanın içerisinde dağınık bir şekilde durdukları gözüküyor. AYAĞA BİLE KALKMADILAR Suudi  Arabistan yedek kulübesindeki futbolcuların saygı duruşu sırasında ayağa kalkmayı reddettiği de gelen iddialar arasında. OYUNCULARA ÖFKE YAĞDI Kimi yorumcular Suudi Arabistanlı oyuncuların gerçekleştirilen ritüeli anlamamış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, yaşananlar üzerine Avustralyalı taraftarlar sosyal medyada  Suudi Arabistan'a dönük öfke dolu paylaşımlarda bulundu.Bazı  Suudi Arabistan taraftarları ise durumu bir dakikalık saygı duruşunun İslam kültüründe yer almadığını vurgulayarak açıkladı.  
O futbolcular terör saldırısı için saygı duruşunda durmadı.

Suudi  Arabistan'ın öncülüğündeki birçok Arap devleti,  Katar'a "teröre destek vermesi" iddiasıyla ambargo uygularken, Suudi Milli Takımı'nın  Londra'da 7 kişinin öldüğü 48 kişinin yaralandığı ve IŞİD'in üstlendiği terör saldırısı için saygı duruşunda durmaması dikkat çekti.

DAĞINIK ŞEKİLDE DURDULAR

​Daily Mail gazetesinin paylaştığı görüntülerde,  Avustralya Milli Takımı'nın  Londra'da hayatını kaybedenlerin anısına gerçekleştirdiği bir dakikalık saygı duruşu sırasında, Suudi Arabistanlı oyuncuların sahanın içerisinde dağınık bir şekilde durdukları gözüküyor.

AYAĞA BİLE KALKMADILAR

Suudi  Arabistan yedek kulübesindeki futbolcuların saygı duruşu sırasında ayağa kalkmayı reddettiği de gelen iddialar arasında.

OYUNCULARA ÖFKE YAĞDI

Kimi yorumcular Suudi Arabistanlı oyuncuların gerçekleştirilen ritüeli anlamamış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, yaşananlar üzerine Avustralyalı taraftarlar sosyal medyada  Suudi Arabistan'a dönük öfke dolu paylaşımlarda bulundu.Bazı  Suudi Arabistan taraftarları ise durumu bir dakikalık saygı duruşunun İslam kültüründe yer almadığını vurgulayarak açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.