Şayir, Bayramda Hastaları unutmadı!

Dilovası 06.06.2019 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir, Bayramda Hastaları unutmadı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Bayram ziyaretleri kapsamında ilçede tedavi gören hastaları evlerinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Her fırsatta ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Şayir, günlük çalışma temposu içinde vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşmak adına bayramda da hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. VATANDAŞLARIMIZIN HER ANINI PAYLAŞIYORUZ Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşmak adına bayramda da hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Sağlık, insanın en büyük hazinesidir. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Bizde Ramazan bayramında vatandaşlarımızı yanında olduğumuzu göstermek adına Rahatsızlıklarından dolayı tedavi gören vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, hem de bayramlarını tebrik ettik. Şifa bekleyen bütün hastalarımıza acil şifalar diliyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür temenni ediyorum.” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Bayram ziyaretleri kapsamında ilçede tedavi gören hastaları evlerinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Her fırsatta ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Şayir, günlük çalışma temposu içinde vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşmak adına bayramda da hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

VATANDAŞLARIMIZIN HER ANINI PAYLAŞIYORUZ

Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşmak adına bayramda da hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Sağlık, insanın en büyük hazinesidir. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Bizde Ramazan bayramında vatandaşlarımızı yanında olduğumuzu göstermek adına Rahatsızlıklarından dolayı tedavi gören vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, hem de bayramlarını tebrik ettik. Şifa bekleyen bütün hastalarımıza acil şifalar diliyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.