Şayir, Demirciler'i dinledi!

Dilovası 30.06.2019 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir, Demirciler'i dinledi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Millet buluşmaları kapsamında ikinci durağı Demirciler köyü oldu.

Millet Buluşmasının ikinci durağı Demirciler köyü oldu Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin hazır bulunduğu Millet Buluşması programında vatandaşlarla sohbet eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sorunların çözümü için çeşitli notlar aldı. Yerel yönetimlerde şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinden hareketle; Millet Buluşmalarına Demirciler köyü ile devam eden Başkan Şayir; Halkımız ile sürekli bir araya gelemeye özen gösteriyoruz. Halkımızın taleplerini yerinde dinleyerek hızlı bir şekilde talepleri çözüme kavuşturuyoruz ifadelerinde bulundu. BİZİM ÖNCELİĞİMİZ SİZLERSİNİZ Millet buluşmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Halkımızın taleplerini yerinde çözüme kavuşturma adına millet buluşmalarımızı mahallelerimizde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bir önceki buluşmamızda olduğu gibi başkan yardımcılarım ve birim müdürlerim ile birlikte sizlerin istek ve sorunlarınızı yerinde dinliyoruz. Böylece istek ve sorunların yerinde çözümü ve sürecin hızlanması için imkân sağlamış oluyoruz. Bizim önceliğimiz sizlersiniz, fedakârlık yapacak olan biri varsa onlar bizleriz. Sizin sorunlarınız ve talepleriniz için değim yerindeyse elimizi değil gövdemizi koyarak bütün sorumlulukları alıp çözmeye çalışacağız. Sizin sorunlarınız bizim sorunumuzdur. Köylerimizi daha yaşanılabilir daha konforlu bir hale getireceğiz. Çocuklarımıza gençlerimize ve yaşlılarımıza daha güzel vakit geçirecekleri alanlar inşa edeceğiz. Bizler geldiğimiz günden beri tasarruf ve gelir arttırıcı yollar arıyoruz. Bunu da vatandaşa hizmete çevireceğiz. ” dedi. BAŞKAN ŞAYİR, İSTEK VE SORUNLARI DİNLEDİ Demirciler köyü sakinleri ise bu buluşma için Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkürlerini iletirken, mahallenin sorunlarını ve isteklerini sırasıyla ilettiler.  Başkan Şayir ise istek ve sorunlar için ilgili birim müdürleri tarafından hemen çözüme kavuşturulacak işler yerinde çözüm talimatı verirken, süreç alan istek ve sorunlar için ise çözümü çalışmaların başlatılacağını belirtti.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Millet buluşmaları kapsamında ikinci durağı Demirciler köyü oldu.

Millet Buluşmasının ikinci durağı Demirciler köyü oldu

Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin hazır bulunduğu Millet Buluşması programında vatandaşlarla sohbet eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sorunların çözümü için çeşitli notlar aldı. Yerel yönetimlerde şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinden hareketle; Millet Buluşmalarına Demirciler köyü ile devam eden Başkan Şayir; Halkımız ile sürekli bir araya gelemeye özen gösteriyoruz. Halkımızın taleplerini yerinde dinleyerek hızlı bir şekilde talepleri çözüme kavuşturuyoruz ifadelerinde bulundu.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ SİZLERSİNİZ

Millet buluşmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Halkımızın taleplerini yerinde çözüme kavuşturma adına millet buluşmalarımızı mahallelerimizde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bir önceki buluşmamızda olduğu gibi başkan yardımcılarım ve birim müdürlerim ile birlikte sizlerin istek ve sorunlarınızı yerinde dinliyoruz. Böylece istek ve sorunların yerinde çözümü ve sürecin hızlanması için imkân sağlamış oluyoruz. Bizim önceliğimiz sizlersiniz, fedakârlık yapacak olan biri varsa onlar bizleriz. Sizin sorunlarınız ve talepleriniz için değim yerindeyse elimizi değil gövdemizi koyarak bütün sorumlulukları alıp çözmeye çalışacağız. Sizin sorunlarınız bizim sorunumuzdur. Köylerimizi daha yaşanılabilir daha konforlu bir hale getireceğiz. Çocuklarımıza gençlerimize ve yaşlılarımıza daha güzel vakit geçirecekleri alanlar inşa edeceğiz. Bizler geldiğimiz günden beri tasarruf ve gelir arttırıcı yollar arıyoruz. Bunu da vatandaşa hizmete çevireceğiz. ” dedi.

BAŞKAN ŞAYİR, İSTEK VE SORUNLARI DİNLEDİ

Demirciler köyü sakinleri ise bu buluşma için Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkürlerini iletirken, mahallenin sorunlarını ve isteklerini sırasıyla ilettiler.  Başkan Şayir ise istek ve sorunlar için ilgili birim müdürleri tarafından hemen çözüme kavuşturulacak işler yerinde çözüm talimatı verirken, süreç alan istek ve sorunlar için ise çözümü çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.