Şayir Dilovalıları mutlu ediyor

Dilovası 17.07.2019 - 18:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir Dilovalıları mutlu ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı vatandaşların istek ve taleplerini doğrudan kendisine iletmesine olanak sağlayan halk buluşmasında vatandaşları dinledi. Göreve geldiği ilk günden bu yana Dilovası halkının talep, istek ve şikâyetleri doğrultusunda çözüm üreten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kapısının her daim vatandaşlarına açık olduğunu belirtti. Başkan Şayir, “Kapımız her daim olduğu gibi yine vatandaşlarımıza açık. Sevdamız olan işimize bismillah diyerek başlamanın ve vatandaşlarımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ‘bu kente dair hayallerimiz, hedeflerimiz var’ demiştik. Dilovası’nı da burada yaşayan vatandaşlarımızla birlikte, uyum içerisinde yöneteceğimizin sözünü vermiştik. GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ Bu doğrultuda da etkin iletişim olan bire bir görüşmelerimiz olan ‘halk günü’nü yapıyoruz. Bu toplantımızda vatandaşlarımızın önerileri, talepleri, istek ve şikâyetlerini dinledik, ilgili birimlere konuların çözümüne yönelik çalışmalar yapması için gerekli talimatları verdik. Bizler her şeyin en iyisine layık vatandaşlarımız için gece demeden gündüz demeden çalışacağız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. KÜBRA AKABALI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı vatandaşların istek ve taleplerini doğrudan kendisine iletmesine olanak sağlayan halk buluşmasında vatandaşları dinledi. Göreve geldiği ilk günden bu yana Dilovası halkının talep, istek ve şikâyetleri doğrultusunda çözüm üreten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kapısının her daim vatandaşlarına açık olduğunu belirtti. Başkan Şayir, “Kapımız her daim olduğu gibi yine vatandaşlarımıza açık. Sevdamız olan işimize bismillah diyerek başlamanın ve vatandaşlarımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ‘bu kente dair hayallerimiz, hedeflerimiz var’ demiştik. Dilovası’nı da burada yaşayan vatandaşlarımızla birlikte, uyum içerisinde yöneteceğimizin sözünü vermiştik.

GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Bu doğrultuda da etkin iletişim olan bire bir görüşmelerimiz olan ‘halk günü’nü yapıyoruz. Bu toplantımızda vatandaşlarımızın önerileri, talepleri, istek ve şikâyetlerini dinledik, ilgili birimlere konuların çözümüne yönelik çalışmalar yapması için gerekli talimatları verdik. Bizler her şeyin en iyisine layık vatandaşlarımız için gece demeden gündüz demeden çalışacağız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.