19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şayir, Dilovası için Ankara’da

Dilovası 30.07.2019 - 08:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir, Dilovası için Ankara’da

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Şayir, “Projelerimizi bakanlıklar nezdinde görüşerek Dilovamızın geleceği için Ankara’dayım” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası için önemli projelerin hayata geçmesi adına bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti. Dilovası’nın eğitim yönünden büyük bir eksikliği olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Şayir, sanayicilerden de eğitim adına destek istemişti. Dilovası’nın sanayi bölgesi olduğunu söyleyen ancak fabrikaların meslek liseleri açmadığını belirten Şayir, eğitim konusunda ısrarcı olduğunu göstermek adına Ankara’daki bakanlık temaslarına ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Yusuf Büyük’e gerçekleştirdi. Dilovası’nda eğitime el atacağını dile getiren Şayir, mesaisinin büyük bir kısmını eğitim için harcayacağını söyledi. HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN Ankara temaslarına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile devam eden Başkan Şayir, “Dilovamızın tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgi verip, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan seçim beyannamemizde yer alan kültürel projelerle ilgili destek istedik. Göstermiş oldukları alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Şayir göreve gelmeden önce söz verdiği gibi gençleri de unutmadı. Dilovası’nda gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemek için gençlere sosyal imkanlar sunacağını dile getiren Şayir, Ankara’daki görüşmelerine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile devam etti. Tüm çalışmalarının gençler için olduğunu söyleyen Şayir, “Dilovamızda gençlerimiz için yapmayı düşündüğümüz projeleri paylaşıp, bakanlığımızın desteklerini istedik” diye belirtti. AKTAŞ VEKALET EDECEK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitmesi üzerine boşalan koltuğu AK Parti Dilovası Meclis Üyesi Mehmet Emin Aktaş doldurdu. Akraş, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ankara’daki temaslarını sonlandırana dek Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğunda oturacak. HABER: KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Şayir, “Projelerimizi bakanlıklar nezdinde görüşerek Dilovamızın geleceği için Ankara’dayım” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası için önemli projelerin hayata geçmesi adına bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti. Dilovası’nın eğitim yönünden büyük bir eksikliği olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Şayir, sanayicilerden de eğitim adına destek istemişti. Dilovası’nın sanayi bölgesi olduğunu söyleyen ancak fabrikaların meslek liseleri açmadığını belirten Şayir, eğitim konusunda ısrarcı olduğunu göstermek adına Ankara’daki bakanlık temaslarına ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Yusuf Büyük’e gerçekleştirdi. Dilovası’nda eğitime el atacağını dile getiren Şayir, mesaisinin büyük bir kısmını eğitim için harcayacağını söyledi.

HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN

Ankara temaslarına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile devam eden Başkan Şayir, “Dilovamızın tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgi verip, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan seçim beyannamemizde yer alan kültürel projelerle ilgili destek istedik. Göstermiş oldukları alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Şayir göreve gelmeden önce söz verdiği gibi gençleri de unutmadı. Dilovası’nda gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemek için gençlere sosyal imkanlar sunacağını dile getiren Şayir, Ankara’daki görüşmelerine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile devam etti. Tüm çalışmalarının gençler için olduğunu söyleyen Şayir, “Dilovamızda gençlerimiz için yapmayı düşündüğümüz projeleri paylaşıp, bakanlığımızın desteklerini istedik” diye belirtti.

AKTAŞ VEKALET EDECEK

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitmesi üzerine boşalan koltuğu AK Parti Dilovası Meclis Üyesi Mehmet Emin Aktaş doldurdu. Akraş, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ankara’daki temaslarını sonlandırana dek Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğunda oturacak.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.