Şayir hastaneye de yetişti

Dilovası 21.05.2020 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir hastaneye de yetişti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’nin tadilat işlerine destek oldu. Dilovası Devlet Hastanesi yazılı bir açıklama yaparak, hastanede Covid-19 çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini söyledi. Yapılan açıklamada, “Covid-19 pandemisi ile mücadele çerçevesinde hastanemiz bünyesinde yürütülen hizmetler 7/24 saat etkin bir şekilde devam ederken, hastanemiz yataklı servisinde, banyo/wc eksikliği bulunan bazı hasta odalarının bu eksikliğinin giderilmesi adına tadilat işlerimiz başlamış olup, 24 saat aralıksız olarak süren çalışmalarımız neticesinde eksiklikler giderilerek hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. Bu itibarla; hastanemiz hizmetine kazandırılan bu çalışmalarımızda destek ve katkılarıyla her zaman yanımızda olan Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir Bey'e Hastane yönetimi olarak şükranlarımızı sunarız” denildi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’nin tadilat işlerine destek oldu.

Dilovası Devlet Hastanesi yazılı bir açıklama yaparak, hastanede Covid-19 çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini söyledi. Yapılan açıklamada, “Covid-19 pandemisi ile mücadele çerçevesinde hastanemiz bünyesinde yürütülen hizmetler 7/24 saat etkin bir şekilde devam ederken, hastanemiz yataklı servisinde, banyo/wc eksikliği bulunan bazı hasta odalarının bu eksikliğinin giderilmesi adına tadilat işlerimiz başlamış olup, 24 saat aralıksız olarak süren çalışmalarımız neticesinde eksiklikler giderilerek hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. Bu itibarla; hastanemiz hizmetine kazandırılan bu çalışmalarımızda destek ve katkılarıyla her zaman yanımızda olan Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir Bey'e Hastane yönetimi olarak şükranlarımızı sunarız” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.