Şayir’in en büyük destekçisi Büyükakın!

Dilovası 21.05.2020 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir’in en büyük destekçisi Büyükakın!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir modern kapalı Pazar yerinin yapımına başladıklarını dile getirerek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Belediye başkan adayı iken seçim vaatlerinden biri olan kapalı Pazar yeri hayat buluyor. Önceki gün pazarcı esnafı ile buluşarak müjdeyi veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim vaatlerini gerçekleştirme en büyük destekçisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın olduğunu söyledi. ESNAFIMIZA YAKIŞACAK Şayir pazarcı esnafı ile yaptığı toplantısında, “Artık modern kentlerde pazarcıların kapalı, güvenli ihtiyaçlarını daha uygun koşullarda giderebildikleri modern semt pazarları tesis ediliyor. Kapalı semt pazarları ile hem pazarcı esnafının mağdur olmadığı hem de insanların daha hijyenik koşullarda alışverişlerini yapabilecekleri bir kapalı semt pazarının da Dilovası'nda kurulması gerekiyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafında projesi hazırlanan kapalı semt pazarımızın yapım işine başladık. Desteklerinden ötürü Tahir Başkanımıza teşekkür ederim. Kapalı semt pazarımız ile hem pazarcı esnafımıza hem de halkımıza yakışır bir tesis olacak” dedi. Sunumun ardından, görüş ve önerileri alınan pazarcı esnafları projeyi çok beğendiklerini, bir an evvel hayata geçmesini istediklerini belirterek, teşekkür ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir modern kapalı Pazar yerinin yapımına başladıklarını dile getirerek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Belediye başkan adayı iken seçim vaatlerinden biri olan kapalı Pazar yeri hayat buluyor. Önceki gün pazarcı esnafı ile buluşarak müjdeyi veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim vaatlerini gerçekleştirme en büyük destekçisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın olduğunu söyledi.

ESNAFIMIZA YAKIŞACAK

Şayir pazarcı esnafı ile yaptığı toplantısında, “Artık modern kentlerde pazarcıların kapalı, güvenli ihtiyaçlarını daha uygun koşullarda giderebildikleri modern semt pazarları tesis ediliyor. Kapalı semt pazarları ile hem pazarcı esnafının mağdur olmadığı hem de insanların daha hijyenik koşullarda alışverişlerini yapabilecekleri bir kapalı semt pazarının da Dilovası'nda kurulması gerekiyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafında projesi hazırlanan kapalı semt pazarımızın yapım işine başladık. Desteklerinden ötürü Tahir Başkanımıza teşekkür ederim. Kapalı semt pazarımız ile hem pazarcı esnafımıza hem de halkımıza yakışır bir tesis olacak” dedi. Sunumun ardından, görüş ve önerileri alınan pazarcı esnafları projeyi çok beğendiklerini, bir an evvel hayata geçmesini istediklerini belirterek, teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.