Şayir, Turan ile proje alanlarını gezdi

Dilovası 13.03.2020 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir, Turan ile proje alanlarını gezdi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ile birlikte yaz dönemi öncesi başlayacak projeleri yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulundular. Dilovası’nda gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve ekibi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Başkan Yardımcıları Sinan Yaşar, Mühiyettin Gültekin, Fazıl Polat ve teknik ekip ile birlikte Dilovası’nda sahaya inerek yapılacak olan projeleri yerinde incelediler. ADNAN KAHVECİ PARKINI İNCELEDİLER Turan, Başkan Şayir ile birlikte öncelikle atıl durumda duran Adnan Kahveci Parkını ve Bağdat Caddesi’ne doğru kalan boş araziyi gezerek yapılması düşünülen eğitim merkezi ve parkın düzenlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular. HALI SAHA PROJESİNİ KONUŞTULAR Daha sonra Başkan Şayir ve Daire Başkanı Cenan Turan, seçim beyannamesinde söz verilen Kayapınar Mahallesi’nde ki halı saha tesislerinin olacağı alanı inceleyerek, yapılacak projeyi konuştular. Ardından yapılacak olan Dilovası Talebe Yurdu alanını yerinde görüldü. SON DURAK DİLİSKELESİ Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan, Başkan Şayir ve beraberindekiler son olarak yaz dönemi yapılması düşünülen çalışmalar öncesi Diliskelesi Mahallesi’ni turladılar. Başkan Şayir ve Turan burada saha çalışması yaparak gerçekleşecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.      

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ile birlikte yaz dönemi öncesi başlayacak projeleri yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulundular.

Dilovası’nda gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve ekibi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Başkan Yardımcıları Sinan Yaşar, Mühiyettin Gültekin, Fazıl Polat ve teknik ekip ile birlikte Dilovası’nda sahaya inerek yapılacak olan projeleri yerinde incelediler.

ADNAN KAHVECİ PARKINI İNCELEDİLER

Turan, Başkan Şayir ile birlikte öncelikle atıl durumda duran Adnan Kahveci Parkını ve Bağdat Caddesi’ne doğru kalan boş araziyi gezerek yapılması düşünülen eğitim merkezi ve parkın düzenlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.

HALI SAHA PROJESİNİ KONUŞTULAR

Daha sonra Başkan Şayir ve Daire Başkanı Cenan Turan, seçim beyannamesinde söz verilen Kayapınar Mahallesi’nde ki halı saha tesislerinin olacağı alanı inceleyerek, yapılacak projeyi konuştular. Ardından yapılacak olan Dilovası Talebe Yurdu alanını yerinde görüldü.

SON DURAK DİLİSKELESİ

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan, Başkan Şayir ve beraberindekiler son olarak yaz dönemi yapılması düşünülen çalışmalar öncesi Diliskelesi Mahallesi’ni turladılar. Başkan Şayir ve Turan burada saha çalışması yaparak gerçekleşecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.