“Sazlıdereliler ile Büyükakın buluşmasını sağladık!”

Siyaset 24.10.2020 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Sazlıdereliler ile Büyükakın buluşmasını sağladık!”

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ HALİS KOÇ:

CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, “Çayırovamızın sorun yumağı Sazlıdere’yi gerçekleştirdiğimiz diyaloglar sonucunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile buluşturduk” dedi. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Çayırova Sazlıdere mevkisinde inceleme gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Büyükakın’ın vatandaşlar ile bir araya gelmesinde büyük rol oynadıklarını dile getirdi. Koç yaptığı açıklamada, “Çayırovamızın sorun yumağı Sazlıdere’sini; başta CHP il Başkanımız Sn. Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli Büyükşehir meclis üyeleri, CHP Çayırova İlçe başkanı ve yönetimi ile CHP meclis üyelerimizin talepleri doğrultusunda yaptığımız diyalog sonucu; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve bürokratlarını, Çayırova Belediye Başkanı Sn. Bünyamin Çiftçi ve yardımcılarını, AK Parti Meclis üyeleri, AK Parti İlçe başkanı ve yönetimini, CHP Çayırova ilçe başkanı ve yönetimi ile meclis üyelerinin hazır bulunduğu Sazlıdere’de, Sazlıdere’lilerle büyük buluşmayı sağladık” dedi.
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ HALİS KOÇ:

CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, “Çayırovamızın sorun yumağı Sazlıdere’yi gerçekleştirdiğimiz diyaloglar sonucunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile buluşturduk” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Çayırova Sazlıdere mevkisinde inceleme gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Büyükakın’ın vatandaşlar ile bir araya gelmesinde büyük rol oynadıklarını dile getirdi. Koç yaptığı açıklamada, “Çayırovamızın sorun yumağı Sazlıdere’sini; başta CHP il Başkanımız Sn. Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli Büyükşehir meclis üyeleri, CHP Çayırova İlçe başkanı ve yönetimi ile CHP meclis üyelerimizin talepleri doğrultusunda yaptığımız diyalog sonucu; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve bürokratlarını, Çayırova Belediye Başkanı Sn. Bünyamin Çiftçi ve yardımcılarını, AK Parti Meclis üyeleri, AK Parti İlçe başkanı ve yönetimini, CHP Çayırova ilçe başkanı ve yönetimi ile meclis üyelerinin hazır bulunduğu Sazlıdere’de, Sazlıdere’lilerle büyük buluşmayı sağladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.