Seçim Sandıkta Kazanılır

Çayırova 02.12.2017 - 18:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Seçim Sandıkta Kazanılır

Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Ali Osman Gür bugün basın mensupları ile bir araya gelerek genel bir değerlendirme yaptı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, bugün İkiler Kebap restarant'ta basın ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali osman Gür'e toplantıda İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, İlçe Başkan Yardımcıları Ekrem Karahan, Şahin Çat eşlik ettiler. Toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Ali Osman  Ali Osman Gür: “AK Partimizin 2019 Hedefi büyük. Biz bunun farkındayız. Göreve geldiğim zaman AK Parti Çayırova Meclis üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimizi bir araya getirerek 40 Kişilik bir ekip kurduk. Bu ekibi 5 kişi şeklinde komisyonlara ayırdık. Her komisyona bir görev verdik. Bu arkadaşlarımız komisyon görevleri dahilinde Çayırova’da yaşanan sorunları rapor haline getiriyorlar. Bu sorunları bizde bu raporlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz. En büyük hedefimiz Çayırova’yı sorunsuz, yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bunun içinde çalışıyoruz. Yarın seçim varmış gibi hazırız. Çalışmaya da devam edeceğiz. “ dedi. SEDAŞ SORUNUNU DAHA ILIMLI ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ Bölgedeki enerji kesintilerinden dolayı en çok maüğdur ilçe konumunda olan Çayırova'da bu sorununda çözümü için girişim yaptığını belirten Gür, "Benim de evimde yaşadığım bir sorun. Bir çok elektrikli eşyam bozuldu. Sık ve uzun süreli kesintiler yaşanıyor. Bununla ilgili Sedaş yetkilileri ile bir araya geldim. Çayırova Halkının sert ve hakaret içerikli tutumu, Sedaş çalışanlarında ilgisiz ve işgüzar bir tavırla çalışmaları ayrıca konunun takip noktasındaki ihmal bu sorunun çözülmemesinde ana başlık olarak ortaya çıkmış. Sedaş ile daha ılımlı bir iletişim ve ilişki boyutunda sorunu halledeceğimizden eminim."dedi. DÖNMEZ VE GÜLER DE SÖZ ALDI Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönemz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler'de kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Dönmez, "Seçimlerde kadının aktif rolü çok büyük ve önemli. Bu bilinçle çalışmalarımıza hız verdik. Kongre sonrası geçtiğimiz perşembe ilk toplantımızı gerçekleştirdik ve bu toplantıda yürütme kurulu üyelerimizi belirledik. Artık saha çalışmalarımızla etkinliklerimizle adımızı duyurmak istiyoruz."dedi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbahim Güler'de özellikle "Söz Gençlerde" projesi hakkında basın mensuplarına bilgilendirme yaptı. Güler, "Bu projemiz çok yakın zamanda hayata geçecek. Gençlerimizin ilçede yaşadıkları idari birimlerle ilgili iş  işleyişlerine katkı sunacağız."dedi.
Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Ali Osman Gür bugün basın mensupları ile bir araya gelerek genel bir değerlendirme yaptı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, bugün İkiler Kebap restarant'ta basın ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali osman Gür'e toplantıda İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, İlçe Başkan Yardımcıları Ekrem Karahan, Şahin Çat eşlik ettiler.

Toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Ali Osman  Ali Osman Gür: “AK Partimizin 2019 Hedefi büyük. Biz bunun farkındayız. Göreve geldiğim zaman AK Parti Çayırova Meclis üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimizi bir araya getirerek 40 Kişilik bir ekip kurduk. Bu ekibi 5 kişi şeklinde komisyonlara ayırdık. Her komisyona bir görev verdik. Bu arkadaşlarımız komisyon görevleri dahilinde Çayırova’da yaşanan sorunları rapor haline getiriyorlar. Bu sorunları bizde bu raporlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz. En büyük hedefimiz Çayırova’yı sorunsuz, yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bunun içinde çalışıyoruz. Yarın seçim varmış gibi hazırız. Çalışmaya da devam edeceğiz. “ dedi.

SEDAŞ SORUNUNU DAHA ILIMLI ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ

Bölgedeki enerji kesintilerinden dolayı en çok maüğdur ilçe konumunda olan Çayırova'da bu sorununda çözümü için girişim yaptığını belirten Gür, "Benim de evimde yaşadığım bir sorun. Bir çok elektrikli eşyam bozuldu. Sık ve uzun süreli kesintiler yaşanıyor. Bununla ilgili Sedaş yetkilileri ile bir araya geldim. Çayırova Halkının sert ve hakaret içerikli tutumu, Sedaş çalışanlarında ilgisiz ve işgüzar bir tavırla çalışmaları ayrıca konunun takip noktasındaki ihmal bu sorunun çözülmemesinde ana başlık olarak ortaya çıkmış. Sedaş ile daha ılımlı bir iletişim ve ilişki boyutunda sorunu halledeceğimizden eminim."dedi.

DÖNMEZ VE GÜLER DE SÖZ ALDI

Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönemz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler'de kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Dönmez, "Seçimlerde kadının aktif rolü çok büyük ve önemli. Bu bilinçle çalışmalarımıza hız verdik. Kongre sonrası geçtiğimiz perşembe ilk toplantımızı gerçekleştirdik ve bu toplantıda yürütme kurulu üyelerimizi belirledik. Artık saha çalışmalarımızla etkinliklerimizle adımızı duyurmak istiyoruz."dedi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbahim Güler'de özellikle "Söz Gençlerde" projesi hakkında basın mensuplarına bilgilendirme yaptı. Güler, "Bu projemiz çok yakın zamanda hayata geçecek. Gençlerimizin ilçede yaşadıkları idari birimlerle ilgili iş  işleyişlerine katkı sunacağız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.