SEDAŞ'tan başarı çalıştayı

Kocaeli 29.09.2019 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SEDAŞ'tan başarı çalıştayı

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışan memnuniyeti odaklı aksiyon planları için çalışan memnuniyeti anketi sonuçlarını,  çalışanları ile masaya yatırdığı çalıştayı başarıyla gerçekleştirdi. SEDAŞ en büyük sermayesi insan kaynağına yönelik yaptırdığı çalışan memnuniyeti anketlerinin değerlendirmesini,  çalışanlarıyla yaptığı çalıştayda masaya yatırdı. SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz ve İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Kayış’ın da katılım sağladığı çalıştayda, anket araştırmasında yer alan ve 7 ana başlıkta belirlenmiş olan sonuçlar katılımcılarla paylaşıldı. Farklı bölge ve disiplinlerden oluşan 32 SEDAŞ çalışanının katılım sağladığı çalıştayda, çalışma grupları oluşturularak, grupların farklı konularda çalışma yapacakları başlıkları seçmeleri ve ardından seçtikleri başlığa dair detaylı aksiyon planlarını hazırlamaları sağlandı. ÇALIŞANLARIN ÖNERİLERİ ALINDI SEDAŞ çalışanlarıyla gerçekleşen çalıştayın hazırlık çalışmasının sona ermesinden sonra, SEDAŞ çalışanları gruplarındaki temsilcileri ile aksiyon planlarının sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumlar sırasında diğer SEDAŞ katılımcılarının da fikirleri alınarak, çalışan memnuniyeti odaklı aksiyon planları son hale getirildi. Verimli bir şekilde tamamlanan çalıştayın sonunda katılımda bulunan SEDAŞ çalışanlarına değerli fikirlerini paylaşmalarından, güzel önerileriyle sağladıkları katkılarından dolayı SEDAŞ İnsan Kaynakları yöneticileri tarafından ayrı ayrı teşekkür edildi.

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışan memnuniyeti odaklı aksiyon planları için çalışan memnuniyeti anketi sonuçlarını,  çalışanları ile masaya yatırdığı çalıştayı başarıyla gerçekleştirdi. SEDAŞ en büyük sermayesi insan kaynağına yönelik yaptırdığı çalışan memnuniyeti anketlerinin değerlendirmesini,  çalışanlarıyla yaptığı çalıştayda masaya yatırdı. SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz ve İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Kayış’ın da katılım sağladığı çalıştayda, anket araştırmasında yer alan ve 7 ana başlıkta belirlenmiş olan sonuçlar katılımcılarla paylaşıldı. Farklı bölge ve disiplinlerden oluşan 32 SEDAŞ çalışanının katılım sağladığı çalıştayda, çalışma grupları oluşturularak, grupların farklı konularda çalışma yapacakları başlıkları seçmeleri ve ardından seçtikleri başlığa dair detaylı aksiyon planlarını hazırlamaları sağlandı.

ÇALIŞANLARIN ÖNERİLERİ ALINDI

SEDAŞ çalışanlarıyla gerçekleşen çalıştayın hazırlık çalışmasının sona ermesinden sonra, SEDAŞ çalışanları gruplarındaki temsilcileri ile aksiyon planlarının sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumlar sırasında diğer SEDAŞ katılımcılarının da fikirleri alınarak, çalışan memnuniyeti odaklı aksiyon planları son hale getirildi. Verimli bir şekilde tamamlanan çalıştayın sonunda katılımda bulunan SEDAŞ çalışanlarına değerli fikirlerini paylaşmalarından, güzel önerileriyle sağladıkları katkılarından dolayı SEDAŞ İnsan Kaynakları yöneticileri tarafından ayrı ayrı teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.