SEDAŞ’tan Darıcalı Aileye Ödül!

Darıca 28.01.2018 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEDAŞ’tan Darıcalı Aileye Ödül!

SEDAŞ’ın ‘Enerjimi verimli kullanıyorum kazanıyorum. Ülkeme de kazandırıyorum.’ isimli elektrik tasarrufu yarışmasında Darıca’da ikamet eden aileye ödülleri verildi.

SEDAŞ 7 ay önce duyurusunu yaparak web sayfası üzerinden Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illeri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenler açıklanarak ödülleri verildi. Düzenlenen yarışma çerçevesinde Darıca’da ikamet eden Daştan ailesi dereceye girdi. Daştan ailesini SEDAŞ Kurumsal İletişim Departmanı yöneticileri Darıca Şebeke Operasyon Sorumlusu Engin Yılmaz ile birlikte ziyaret etti. SEDAŞ’ın Elektrik Tasarrufu Yarışmasında ikinci olan Turan Daştan, yarışma için başvuruyu SEDAŞ’ın web sayfasından oğlu Süphan Daştan’ın yaptığını, oğlunun geri dönüşümü önemsediğini, tam bir çevre aşığı ve enerji tasarrufu gönüllüsü olduğunu belirterek, “2016 yılına göre 2017 yılında aldığımız önlemlerle daha az enerji kullandık. SEDAŞ’A TEŞEKKÜR EDERİZ Yarışma sonucu duyurulunca çok mutlu olduk. Sonra SEDAŞ’ın web sayfasında ismimizi gördük.  İBAN numaramıza ödülümüze ait bedelin yatırıldığını da gördük. Üniversite öğrencisi olan Oğlum Süphan ile gurur duyuyorum. Elektrik tasarrufunu ve yenilenebilir kaynakları çok önemsiyor. Yarışmaya altı ay önce katıldığımızda SEDAŞ’ın evimizde ödül takdim edebileceğini tahmin etmezdik. Bizi onurlandırdınız. Bu projeyi uygulayan SEDAŞ’ın yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizde elektrik üretilirken, evlerimizde ısınmak ve ocağımızda kullanmak için doğalgaz tüketiyoruz. Milyarlarca lira yurt dışına döviz ödüyoruz. İnsanımızı bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye çalışan SEDAŞ’ı tebrik ederiz.” dedi. TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLDİ SEDAŞ Faturalandırma Müdürlüğü ve Veri Yönetimi Müdürlüğünce yarışmaya katılım için yapılan başvurular titizlikle ele alındı ve değerlendirildi. SEDAŞ tarafından yarışma sonuçları www.sedas.com web sayfasında ‘duyurular’ sekmesi altında da açıklandı. Ödül olarak duyurulan Kilowatsaat enerji tüketim bedelleri İBAN numaralarına yatırıldı. SEDAŞ elektrik tasarrufunu yarışmalı bir uygulama ile ödüllendirerek,  tüketicilerde bilinçlenme sağlanmasını, kaynakların verimli kullanılmasını, tüketim sırasında verimliliği getirecek uygulamaların alışkanlığa dönüşmesini, tasarrufta rol model olacak olumlu davranışların toplumumuzda yaygınlaşmasını hedefliyor.
SEDAŞ’ın ‘Enerjimi verimli kullanıyorum kazanıyorum. Ülkeme de kazandırıyorum.’ isimli elektrik tasarrufu yarışmasında Darıca’da ikamet eden aileye ödülleri verildi.

SEDAŞ 7 ay önce duyurusunu yaparak web sayfası üzerinden Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illeri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenler açıklanarak ödülleri verildi. Düzenlenen yarışma çerçevesinde Darıca’da ikamet eden Daştan ailesi dereceye girdi. Daştan ailesini SEDAŞ Kurumsal İletişim Departmanı yöneticileri Darıca Şebeke Operasyon Sorumlusu Engin Yılmaz ile birlikte ziyaret etti. SEDAŞ’ın Elektrik Tasarrufu Yarışmasında ikinci olan Turan Daştan, yarışma için başvuruyu SEDAŞ’ın web sayfasından oğlu Süphan Daştan’ın yaptığını, oğlunun geri dönüşümü önemsediğini, tam bir çevre aşığı ve enerji tasarrufu gönüllüsü olduğunu belirterek, “2016 yılına göre 2017 yılında aldığımız önlemlerle daha az enerji kullandık.

SEDAŞ’A TEŞEKKÜR EDERİZ

Yarışma sonucu duyurulunca çok mutlu olduk. Sonra SEDAŞ’ın web sayfasında ismimizi gördük.  İBAN numaramıza ödülümüze ait bedelin yatırıldığını da gördük. Üniversite öğrencisi olan Oğlum Süphan ile gurur duyuyorum. Elektrik tasarrufunu ve yenilenebilir kaynakları çok önemsiyor. Yarışmaya altı ay önce katıldığımızda SEDAŞ’ın evimizde ödül takdim edebileceğini tahmin etmezdik. Bizi onurlandırdınız. Bu projeyi uygulayan SEDAŞ’ın yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizde elektrik üretilirken, evlerimizde ısınmak ve ocağımızda kullanmak için doğalgaz tüketiyoruz. Milyarlarca lira yurt dışına döviz ödüyoruz. İnsanımızı bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye çalışan SEDAŞ’ı tebrik ederiz.” dedi.

TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLDİ

SEDAŞ Faturalandırma Müdürlüğü ve Veri Yönetimi Müdürlüğünce yarışmaya katılım için yapılan başvurular titizlikle ele alındı ve değerlendirildi. SEDAŞ tarafından yarışma sonuçları www.sedas.com web sayfasında ‘duyurular’ sekmesi altında da açıklandı. Ödül olarak duyurulan Kilowatsaat enerji tüketim bedelleri İBAN numaralarına yatırıldı. SEDAŞ elektrik tasarrufunu yarışmalı bir uygulama ile ödüllendirerek,  tüketicilerde bilinçlenme sağlanmasını, kaynakların verimli kullanılmasını, tüketim sırasında verimliliği getirecek uygulamaların alışkanlığa dönüşmesini, tasarrufta rol model olacak olumlu davranışların toplumumuzda yaygınlaşmasını hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.