SEDAŞ’tan ‘verimlilik’ ödülü!

Kocaeli 30.06.2019 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SEDAŞ’tan ‘verimlilik’ ödülü!

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) “Verimliliğin” farkındalığını artırma projesi ile Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de 1700 çalışanı ile başlattığı video yarışmasında, Emrah Yaman’ın eserini ödüle layık gördü.

SEDAŞ VERİMLİLİK KÜLTÜRÜ İÇİN KATKI SAĞLADI SEDAŞ’ın “Verimlilik” temalı kısa video yarışmasında, Emrah Yaman, ödülünü SEDAŞ Finans Direktör Vekili Fırat Soğancık’ın elinden aldı. Fırat Soğancık ödülü verirken, “Verimlilik, üretim sürecine artı değerler sağlar. Verimliliğin artması ise verimlilik bilincinin ve kültürünün toplumda oluşmasına, yaygınlaşmasına bağlıdır. Bu nedenle verimlilik konusunda farkındalık yaratacak bu yarışmanın organizasyonunu çok değerli buluyorum.” dedi.  Fırat Soğancık yarışmayı düzenleyen ve yarışmaya katılım sağlayan tüm çalışanlara,  videolar içinden değerli bir eseri ortaya çıkaran değerlendirme kuruluna, verimlilik kültürünün yaygınlaşması için emeği geçenlere teşekkür etti ve Emrah Yaman’ı tebrik etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı’nın imzaladığı Teşekkür Belgesi ve yarışma ödülü arkadaşlarının alkışları arasında kendisine verildi.  SEDAŞ’TA VERİMLİLİK VİDEOLARI YARIŞTI SEDAŞ’ın “Telefonunu Al, Videonu Çek” sloganıyla düzenlediği “Verimlilik” temalı yarışmasına, SEDAŞ çalışanları, verimlilikle ilgili mesajlar içeren,  15 saniyelik güzel videolar ile katıldılar. SEDAŞ’ın iş süreçlerinde, zaman, kaynak, malzeme, yakıt, su ve enerji kullanımında, SEDAŞ çalışanları nelerin yapılabileceğini kendi cep telefonları ile çektikleri videolarda anlatırken, önerilerini ve mesajlarını paylaştılar.  Yarışmaya katılan eserlerin değerlendirilmesi sonucunda, Kocaeli’de Sayaç Operasyonları İş Gücü Planlama Görevlisi unvanı ile görev yapan Emrah Yaman’ın eseri birinci seçildi. Emrah Yaman çektiği videoda, SEDAŞ’ın kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti için gerçekleştirilen sayaç operasyonu sürecinde sağladıkları malzeme kaynaklı verimlilik uygulamasını göstermek istediğini belirtti ve yaptıkları çalışmayı ayrıntıları ile anlattı. SEDAŞ YÖNETİCİLERİ TEBRİK ETTİ Emrah Yaman’ı, ödül töreni sırasında SEDAŞ yöneticileri ayrı ayrı tebrik ettiler. Emrah Yaman, SEDAŞ tarafından elektrik tüketicilerinin arızalı veya 10 yıllık bakanlık damga süresi dolan elektrik sayaçlarının, ücretsiz olarak değişiminin yapılması sürecinde, sayaç laboratuvarlarında test ettikleri sayaçlar ve bu sayaçların yedek parçalarıyla ilgili  elde ettikleri verimliği anlatırken, SEDAŞ’ın sayaç operasyon sürecindeki bu verimlilikle, çevreye ve ülke ekonomisine de olumlu katkı  sağladıklarını ifade etti. Yaman, “Kendi işimizde sağladığımız verimliliği anlattığım videonun birinci seçilmesinden çok mutlu oldum. SEDAŞ’ta yapılan bu tür yarışmalar çalışan motivasyonunu artırıyor. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) “Verimliliğin” farkındalığını artırma projesi ile Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de 1700 çalışanı ile başlattığı video yarışmasında, Emrah Yaman’ın eserini ödüle layık gördü.

SEDAŞ VERİMLİLİK KÜLTÜRÜ İÇİN KATKI SAĞLADI

SEDAŞ’ın “Verimlilik” temalı kısa video yarışmasında, Emrah Yaman, ödülünü SEDAŞ Finans Direktör Vekili Fırat Soğancık’ın elinden aldı. Fırat Soğancık ödülü verirken, “Verimlilik, üretim sürecine artı değerler sağlar. Verimliliğin artması ise verimlilik bilincinin ve kültürünün toplumda oluşmasına, yaygınlaşmasına bağlıdır. Bu nedenle verimlilik konusunda farkındalık yaratacak bu yarışmanın organizasyonunu çok değerli buluyorum.” dedi.  Fırat Soğancık yarışmayı düzenleyen ve yarışmaya katılım sağlayan tüm çalışanlara,  videolar içinden değerli bir eseri ortaya çıkaran değerlendirme kuruluna, verimlilik kültürünün yaygınlaşması için emeği geçenlere teşekkür etti ve Emrah Yaman’ı tebrik etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı’nın imzaladığı Teşekkür Belgesi ve yarışma ödülü arkadaşlarının alkışları arasında kendisine verildi. 

SEDAŞ’TA VERİMLİLİK VİDEOLARI YARIŞTI

SEDAŞ’ın “Telefonunu Al, Videonu Çek” sloganıyla düzenlediği “Verimlilik” temalı yarışmasına, SEDAŞ çalışanları, verimlilikle ilgili mesajlar içeren,  15 saniyelik güzel videolar ile katıldılar. SEDAŞ’ın iş süreçlerinde, zaman, kaynak, malzeme, yakıt, su ve enerji kullanımında, SEDAŞ çalışanları nelerin yapılabileceğini kendi cep telefonları ile çektikleri videolarda anlatırken, önerilerini ve mesajlarını paylaştılar.  Yarışmaya katılan eserlerin değerlendirilmesi sonucunda, Kocaeli’de Sayaç Operasyonları İş Gücü Planlama Görevlisi unvanı ile görev yapan Emrah Yaman’ın eseri birinci seçildi. Emrah Yaman çektiği videoda, SEDAŞ’ın kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti için gerçekleştirilen sayaç operasyonu sürecinde sağladıkları malzeme kaynaklı verimlilik uygulamasını göstermek istediğini belirtti ve yaptıkları çalışmayı ayrıntıları ile anlattı.

SEDAŞ YÖNETİCİLERİ TEBRİK ETTİ

Emrah Yaman’ı, ödül töreni sırasında SEDAŞ yöneticileri ayrı ayrı tebrik ettiler. Emrah Yaman, SEDAŞ tarafından elektrik tüketicilerinin arızalı veya 10 yıllık bakanlık damga süresi dolan elektrik sayaçlarının, ücretsiz olarak değişiminin yapılması sürecinde, sayaç laboratuvarlarında test ettikleri sayaçlar ve bu sayaçların yedek parçalarıyla ilgili  elde ettikleri verimliği anlatırken, SEDAŞ’ın sayaç operasyon sürecindeki bu verimlilikle, çevreye ve ülke ekonomisine de olumlu katkı  sağladıklarını ifade etti. Yaman, “Kendi işimizde sağladığımız verimliliği anlattığım videonun birinci seçilmesinden çok mutlu oldum. SEDAŞ’ta yapılan bu tür yarışmalar çalışan motivasyonunu artırıyor. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.