ŞEHİD TEVLİM'İN AİLESİNDEN VALİ AKSOY'A ZİYARET!

Darıca 18.08.2017 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ŞEHİD TEVLİM'İN AİLESİNDEN VALİ AKSOY'A ZİYARET!

Fırat kalkanı harekâtı kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında El Bab operasyonunda şehadet mertebesine eren Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesi Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fırat kalkanı harekâtı kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında El Bab operasyonunda şehadet mertebesine eren Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in annesi Bilsen Tevlim ve kardeşi Emirhan Tevlim, Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kocaeli Valiliğine atanan Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun dileklerinde bulunmak amacıyla ziyaret ettiğini belirten Şehidimizin annesi, Vali Aksoy’a kabullerinden dolayı teşekkür etti. Şehit ve Gazilerimizin aileleri devletimizin en değerli emanetleri olduğunu ve her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” diyerek, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini belirtti.  
Fırat kalkanı harekâtı kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında El Bab operasyonunda şehadet mertebesine eren Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesi Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fırat kalkanı harekâtı kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında El Bab operasyonunda şehadet mertebesine eren Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in annesi Bilsen Tevlim ve kardeşi Emirhan Tevlim, Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Valiliğine atanan Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun dileklerinde bulunmak amacıyla ziyaret ettiğini belirten Şehidimizin annesi, Vali Aksoy’a kabullerinden dolayı teşekkür etti. Şehit ve Gazilerimizin aileleri devletimizin en değerli emanetleri olduğunu ve her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” diyerek, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.