Şehidimizin babası: Vatan sağ olsun

Gebze 28.10.2016 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehidimizin babası: Vatan sağ olsun

  Diyarbakır'ın Hani İlçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucuş şehit düşen Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Ali Polat Özbek'in bir fabrikada işçi babası Hamza Özbek oğluyla en son 20 gün önce telefonla görüştüğünü söyledi. Acı haberi alan yakınları şehitin baba ocağına akın etti. En son oğlunu telefonla aradığını söyleyen acılı baba Hamza Özbek, "Oğlumla en son 20 gün önce telefonla görüştüm. Kendisini ben aramıştım. Görevde olduğunu ve müsait olduğu zaman bizi arayacağını söyledi. Diğer oğlum da Siirt'te vatani görevini yapıyor. Vatan sağ olsun." dedi.

 

Diyarbakır'ın Hani İlçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucuş şehit düşen Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Ali Polat Özbek'in bir fabrikada işçi babası Hamza Özbek oğluyla en son 20 gün önce telefonla görüştüğünü söyledi.

Acı haberi alan yakınları şehitin baba ocağına akın etti. En son oğlunu telefonla aradığını söyleyen acılı baba Hamza Özbek, "Oğlumla en son 20 gün önce telefonla görüştüm. Kendisini ben aramıştım. Görevde olduğunu ve müsait olduğu zaman bizi arayacağını söyledi. Diğer oğlum da Siirt'te vatani görevini yapıyor. Vatan sağ olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.