ŞEHİDİN CENAZESİ MUSTAFAPAŞA'DAN KALKACAK

Gebze 27.10.2016 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİN CENAZESİ MUSTAFAPAŞA'DAN KALKACAK

"Gebze’ye şehit ateşi düştü. Diyarbakır’da görev yapan Gebzeli Uzman Çavuş, mayına basarak şehit oldu. "

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Olay, Hani ilçesi Aşağı Turalı köyünün yaklaşık 1 kilometre batısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı, askerlerin arazide arama tarama çalışması yaptıkları sırada infilak ettirildi. Patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker ise yaralandı. Aslen Ankara Şereflikoçhisar’lı olan ve Gebze’de yaşayan, uzman çavuş Polat Özbek'in naaşı Gebze’ye gönderildiği öğrenildi. Acı haberi sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan,Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ,Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem gider şehidini baba ocağı olan Barış Mahallesi 1810 sokaktaki evine gitti. DİYARBAKIR’DA TÖREN DÜZENLENECEK! Öte yandan akşam saat:20:00’da şehidimizin naaşı  Diyarakır eski asker hastanesinden alınıp Diyarbakır 7.Kolordu Komutanlığına getirelecek.Kolordu Komutanlığında Özbek için askeri tören düzenlenecek. Düzenlenecek töreninin ardından şehidimizin cenazesinin 20:30 gibi Gebze’ye gelmesi bekleniyor. Gebzeli Piyade Uzman Çavuş Polat Özbek'in cenaze namazı yarın öğle namazına müteakiben Çoban Mustafapaşa Camii'den kaldırılacaktır.  
"Gebze’ye şehit ateşi düştü. Diyarbakır’da görev yapan Gebzeli Uzman Çavuş, mayına basarak şehit oldu. "

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Olay, Hani ilçesi Aşağı Turalı köyünün yaklaşık 1 kilometre batısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı, askerlerin arazide arama tarama çalışması yaptıkları sırada infilak ettirildi. Patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker ise yaralandı.

Aslen Ankara Şereflikoçhisar’lı olan ve Gebze’de yaşayan, uzman çavuş Polat Özbek'in naaşı Gebze’ye gönderildiği öğrenildi.


Acı haberi sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan,Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ,Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem gider şehidini baba ocağı olan Barış Mahallesi 1810 sokaktaki evine gitti.

DİYARBAKIR’DA TÖREN DÜZENLENECEK!
Öte yandan akşam saat:20:00’da şehidimizin naaşı  Diyarakır eski asker hastanesinden alınıp Diyarbakır 7.Kolordu Komutanlığına getirelecek.Kolordu Komutanlığında Özbek için askeri tören düzenlenecek. Düzenlenecek töreninin ardından şehidimizin cenazesinin 20:30 gibi Gebze’ye gelmesi bekleniyor.

Gebzeli Piyade Uzman Çavuş Polat Özbek'in cenaze namazı yarın öğle namazına müteakiben Çoban Mustafapaşa Camii'den kaldırılacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.