Şehir Tiyatroları, yeni oyunlara hazırlanıyor!

Kültür-Sanat 19.01.2020 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehir Tiyatroları, yeni oyunlara hazırlanıyor!

Şehir Tiyatroları, Ocak, Şubat ve Mart aylarında 4 yeni oyun ile Kocaelili sanatseverlerle buluşacak. Yeni oyunların provaları hızla devam ediyor. Kocaeli Şehir Tiyatroları, yeni sezona bu yıl çok hızlı ve yoğun girdi. Sezonu Macbeth ile açan ve ardından bir Broadway müzikali tadında ‘Günün Çorbası’ ile sahne alan Şehir Tiyatroları’nda, yeni oyunların provaları hızla devam ediyor.  Kocaeli Şehir Tiyatroları Ocak, Şubat ve Mart aylarında 4 yeni oyun ile Kocaelili tiyatroseverlerle buluşacak. BİR KOMEDİ BİR DE MASALSI TADINDA OYUN Bu oyunlardan biri tek kişilik komedi olan ‘Tamamen Doluyuz’ olacak. Güçlü performansı ile Aytek Mete Elgün’ün birbirinden renkli karakterleri canlandıracağı oyun, Kocaeli seyircisini güldürmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Volkan Dinç’in yaptığı oyun, Şubat ayında Oda Tiyatrosu’nda sanatseverlerimizle birlikte olacak. Bir diğer oyun ise Jules Verne’ın ünlü romanı 80 Günde Devr-i Alem olacak. Şehir Tiyatroları sahnesine taşınacak oyun, Gökhan Kocaoğlu’nun yönetmenliğinde masalsı tadıyla Şubat ayında Kocaeli seyircisiyle buluşacak. DÜNYA KLASİKLERİ ŞEHİR TİYATROLARI SAHNESİNDE Bir dünya klasiği olan ‘Vişne Bahçesi’ de Kocaelili seyircilerle buluşacak. Anton Çehov’un yazdığı Vişne Bahçesi; Çehov duayeni Mehmet Birkiye’nin yorumu ile Mart ayında prömiyer yapacak. Son olarak Kasım ayında prömiyerini yapan Masal Odası minikleri ağırlamaya devam edecek. Bu kez Selim Taylan Ertuğrul’un yönettiği  ‘Üç Küçük Köpek Yavrusu’ adlı yeni masal, Ocak ayında 3-6 yaş arası çocuklarla buluşacak.

Şehir Tiyatroları, Ocak, Şubat ve Mart aylarında 4 yeni oyun ile Kocaelili sanatseverlerle buluşacak. Yeni oyunların provaları hızla devam ediyor. Kocaeli Şehir Tiyatroları, yeni sezona bu yıl çok hızlı ve yoğun girdi. Sezonu Macbeth ile açan ve ardından bir Broadway müzikali tadında ‘Günün Çorbası’ ile sahne alan Şehir Tiyatroları’nda, yeni oyunların provaları hızla devam ediyor.  Kocaeli Şehir Tiyatroları Ocak, Şubat ve Mart aylarında 4 yeni oyun ile Kocaelili tiyatroseverlerle buluşacak.

BİR KOMEDİ BİR DE MASALSI TADINDA OYUN

Bu oyunlardan biri tek kişilik komedi olan ‘Tamamen Doluyuz’ olacak. Güçlü performansı ile Aytek Mete Elgün’ün birbirinden renkli karakterleri canlandıracağı oyun, Kocaeli seyircisini güldürmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Volkan Dinç’in yaptığı oyun, Şubat ayında Oda Tiyatrosu’nda sanatseverlerimizle birlikte olacak. Bir diğer oyun ise Jules Verne’ın ünlü romanı 80 Günde Devr-i Alem olacak. Şehir Tiyatroları sahnesine taşınacak oyun, Gökhan Kocaoğlu’nun yönetmenliğinde masalsı tadıyla Şubat ayında Kocaeli seyircisiyle buluşacak.

DÜNYA KLASİKLERİ ŞEHİR TİYATROLARI SAHNESİNDE

Bir dünya klasiği olan ‘Vişne Bahçesi’ de Kocaelili seyircilerle buluşacak. Anton Çehov’un yazdığı Vişne Bahçesi; Çehov duayeni Mehmet Birkiye’nin yorumu ile Mart ayında prömiyer yapacak. Son olarak Kasım ayında prömiyerini yapan Masal Odası minikleri ağırlamaya devam edecek. Bu kez Selim Taylan Ertuğrul’un yönettiği  ‘Üç Küçük Köpek Yavrusu’ adlı yeni masal, Ocak ayında 3-6 yaş arası çocuklarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.