Şehit İshak Öztürk İlkokulu’ndan örnek Proje

Çayırova 08.04.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şehit İshak Öztürk İlkokulu’ndan örnek Proje

Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu tarafından organize edilen, “Okuyorum, Örnek Oluyorum” projesi bugün yapılan final programı ile son buldu. Çayırova İlçesi, Şekerpınar’da bulunan Şehit İshak Öztürk İlkokulu, örnek bir çalışmaya imza atarak, velilere özel bir projeyi hayata geçirdiler. Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’nın katkılarıyla hazırlanan projede, öğrencilerin ailelerine birer kitap dağıtıldı ve okumaları istendi, ardından ise okudukları kitaplardan sınava tabi tutulacakları belirtildi. “Okuyorum, Örnek Oluyorum” isimli proje kapsamında yaklaşık 3 aydır devam eden çalışma neticesinde, kitaplarını okuyan veliler özel bir sınava tabi tutuldu. Sınav sonucunda başarılı olan velilerin ödüllendirildiği projenin finali ise bugün Şehit İshak Öztürk İlkokulu’nun konferans salonunda yapılan program ile gerçekleştirildi. SAİT ÇAMLICA’DAN ÖZEL KONFERANS Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen final programına Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve velilerde katılım sağladı. Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’nın özel bir konferans verdiği final programında ayrıca proje kapsamında sınavda başarılı olan velilere ödülleri takdim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Halil İbrahim Çetin ise; “Okulumuz için özel bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Velilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını arttırıp, çocuklarımıza örnek olmasının gerekliliğine dikkat çekmek amacıyla yapılan projemize ilgi alaka gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projede en başından beri yanımızda olan Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’ya da okulum adına teşekkür ediyorum. Projemiz farklı kitapların okunması ile devam edecektir” dedi. Çeşitli ikramlar ve sohbetler ile son bulan programın ardından, projeye katılan veliler Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’ya ve Okul Müdürü Halil İbrahim Çetin’e teşekkürlerini sundular.

Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokulu tarafından organize edilen, “Okuyorum, Örnek Oluyorum” projesi bugün yapılan final programı ile son buldu.

Çayırova İlçesi, Şekerpınar’da bulunan Şehit İshak Öztürk İlkokulu, örnek bir çalışmaya imza atarak, velilere özel bir projeyi hayata geçirdiler. Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’nın katkılarıyla hazırlanan projede, öğrencilerin ailelerine birer kitap dağıtıldı ve okumaları istendi, ardından ise okudukları kitaplardan sınava tabi tutulacakları belirtildi. “Okuyorum, Örnek Oluyorum” isimli proje kapsamında yaklaşık 3 aydır devam eden çalışma neticesinde, kitaplarını okuyan veliler özel bir sınava tabi tutuldu. Sınav sonucunda başarılı olan velilerin ödüllendirildiği projenin finali ise bugün Şehit İshak Öztürk İlkokulu’nun konferans salonunda yapılan program ile gerçekleştirildi.

SAİT ÇAMLICA’DAN ÖZEL KONFERANS

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen final programına Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve velilerde katılım sağladı. Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’nın özel bir konferans verdiği final programında ayrıca proje kapsamında sınavda başarılı olan velilere ödülleri takdim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Halil İbrahim Çetin ise; “Okulumuz için özel bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Velilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını arttırıp, çocuklarımıza örnek olmasının gerekliliğine dikkat çekmek amacıyla yapılan projemize ilgi alaka gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projede en başından beri yanımızda olan Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’ya da okulum adına teşekkür ediyorum. Projemiz farklı kitapların okunması ile devam edecektir” dedi.

Çeşitli ikramlar ve sohbetler ile son bulan programın ardından, projeye katılan veliler Eğitimci Yazar Sait Çamlıca’ya ve Okul Müdürü Halil İbrahim Çetin’e teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.