19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ŞEKER: “AK PARTİ LAFLA DEĞİL, PROJEYLE SEÇİME GİRER!”

Kocaeli 04.02.2018 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ŞEKER: “AK PARTİ LAFLA DEĞİL, PROJEYLE SEÇİME GİRER!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 13 ilden katılımcıların ve üst düzey bürokratların katılım sağladığı Genel Merkez Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Konya’ya gitti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu, Konya İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın koordinasyonunu sağlayan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, bakan, bakan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile bir araya geldi. BİZLER SADECE BUGÜNÜN TÜRKİYESİ’NE DEĞİL GELECEĞİN TÜRKÜYESİNE KARŞI DA SORUMLUYUZ ‘Ak Belediyeler 2019 Yolunda’ sloganıyla Konya ilinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na kendi sorumluluğunda olan Konya, Kayseri, Aksaray, Niğde, Karaman ve Nevşehir illerinin belediye başkanlarının da katılması sebebi ile titizlik ile organizasyonu gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, her yerel seçime belediyecilik alanında ki büyük tecrübeleri ile girdiklerini ifade ederken sözlerinin devamında ise ‘’ Bizler sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanlarına ve Türkiye’sine karşı sorumlu değil, gelecek nesillere karşı da sorumluyuz. Partimizin hangi kademesinde görev alıyorsak alalım bu sorumluluğumuzu aklımızdan hiçbir zaman çıkarmadan gayretle çalışmaya ve projeler üreterek toplum refahını sağlamaya devam etmeliyiz.’’ ifadelerini kullandı. AK Parti’nin her seçime ciddiyetle hazırlandığını, lafla değil projelerle seçime girdiğini ifade eden Şeker, ‘’ AK Belediyecilik, hizmet belediyeciliğidir. Genç, yaşlı demeden her bireyin yanında olan bir belediyecilik anlayışıdır. Üç gün sürecek olan bölge toplantımızda ‘vatandaşlarımıza daha iyi hizmet nasıl edebiliriz’ sorusuna istişare edip cevap arayacağız. Bununla beraber görev yaptığınız yerlerde vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda karşılaştığınız ve çözülmesi gereken sorunların daha pratik ve kolay çözülebilmesi için aranızda bulunan bakan yardımcılarımızı Konya ilimize davet ettik. Sağ olsunlar sayın bakan yardımcılarımız bizleri kırmayarak buraya geldiler. İşte bu birlik ve beraberliğimiz, yaşanılan sorunlara çözüm getiriyor ve AK Parti’mizi başarıya taşıyor. Allah, bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.’’ dedi. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 13 ilden katılımcıların ve üst düzey bürokratların katılım sağladığı Genel Merkez Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Konya’ya gitti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu, Konya İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın koordinasyonunu sağlayan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, bakan, bakan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

BİZLER SADECE BUGÜNÜN TÜRKİYESİ’NE DEĞİL GELECEĞİN TÜRKÜYESİNE KARŞI DA SORUMLUYUZ

‘Ak Belediyeler 2019 Yolunda’ sloganıyla Konya ilinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na kendi sorumluluğunda olan Konya, Kayseri, Aksaray, Niğde, Karaman ve Nevşehir illerinin belediye başkanlarının da katılması sebebi ile titizlik ile organizasyonu gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, her yerel seçime belediyecilik alanında ki büyük tecrübeleri ile girdiklerini ifade ederken sözlerinin devamında ise ‘’ Bizler sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanlarına ve Türkiye’sine karşı sorumlu değil, gelecek nesillere karşı da sorumluyuz. Partimizin hangi kademesinde görev alıyorsak alalım bu sorumluluğumuzu aklımızdan hiçbir zaman çıkarmadan gayretle çalışmaya ve projeler üreterek toplum refahını sağlamaya devam etmeliyiz.’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin her seçime ciddiyetle hazırlandığını, lafla değil projelerle seçime girdiğini ifade eden Şeker, ‘’ AK Belediyecilik, hizmet belediyeciliğidir. Genç, yaşlı demeden her bireyin yanında olan bir belediyecilik anlayışıdır. Üç gün sürecek olan bölge toplantımızda ‘vatandaşlarımıza daha iyi hizmet nasıl edebiliriz’ sorusuna istişare edip cevap arayacağız. Bununla beraber görev yaptığınız yerlerde vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda karşılaştığınız ve çözülmesi gereken sorunların daha pratik ve kolay çözülebilmesi için aranızda bulunan bakan yardımcılarımızı Konya ilimize davet ettik. Sağ olsunlar sayın bakan yardımcılarımız bizleri kırmayarak buraya geldiler. İşte bu birlik ve beraberliğimiz, yaşanılan sorunlara çözüm getiriyor ve AK Parti’mizi başarıya taşıyor. Allah, bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.