19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şeker’den CHP’li Tanal’a sert yanıt!

Kocaeli 23.07.2019 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şeker’den CHP’li Tanal’a sert yanıt!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce’de yaşanan sel felaketi sonrası bağlandığı televizyon programında Düzce'ye Kocaeli'den yardım gelmediğini iddia edince, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'den Tanal'a cevap geldi.

Düzce’nin Akçakoca, Cumayeri ve Gölyaka ilçelerinde geçtiğimiz hafta başlayan sağanak, sele ve toprak kaymasına neden olmuş, sele kapılan birçok kişi kaybolmuş ve kaybolan vatandaşlar için arama çalışmaları başlamıştı. Yaşanan sek felaketi sonrası bir televizyon kanalının canlı yayınına telefon ile bağlanan Tanal, "Gün ayrışma günü değil. El ele verip Düzceli vatandaşlarımızın yaralarını sarmalıyız. Ancak afet bölgesinin yanı başındaki Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Daha uzaktaki İstanbul ve Ankara yardıma koştu" ifadelerini kullandı. İLYAS ŞEKER'DEN CEVAP GELDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin iş makinelerini Düzce’ye göndermesine rağmen Tanal’ın böle bir iddiada bulunması tepkilere neden oldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker sosyal medya hesabı üzerinden Tanal'a cevap verdi. Şeker paylaşımında, "Sayın Tanal tavsiyem, sanal alemden çıkıp siyasi gözlüklerini de çıkararak Kocaeli Büyükşehir'in bir haftadan beri Düzce/Akcakoca'da çalışan iş makinelerini ve diğer belediyelerin çalışmalarını görmesi"  İfadelerini kullandı.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce’de yaşanan sel felaketi sonrası bağlandığı televizyon programında Düzce'ye Kocaeli'den yardım gelmediğini iddia edince, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'den Tanal'a cevap geldi.

Düzce’nin Akçakoca, Cumayeri ve Gölyaka ilçelerinde geçtiğimiz hafta başlayan sağanak, sele ve toprak kaymasına neden olmuş, sele kapılan birçok kişi kaybolmuş ve kaybolan vatandaşlar için arama çalışmaları başlamıştı. Yaşanan sek felaketi sonrası bir televizyon kanalının canlı yayınına telefon ile bağlanan Tanal, "Gün ayrışma günü değil. El ele verip Düzceli vatandaşlarımızın yaralarını sarmalıyız. Ancak afet bölgesinin yanı başındaki Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Daha uzaktaki İstanbul ve Ankara yardıma koştu" ifadelerini kullandı.

İLYAS ŞEKER'DEN CEVAP GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin iş makinelerini Düzce’ye göndermesine rağmen Tanal’ın böle bir iddiada bulunması tepkilere neden oldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker sosyal medya hesabı üzerinden Tanal'a cevap verdi. Şeker paylaşımında, "Sayın Tanal tavsiyem, sanal alemden çıkıp siyasi gözlüklerini de çıkararak Kocaeli Büyükşehir'in bir haftadan beri Düzce/Akcakoca'da çalışan iş makinelerini ve diğer belediyelerin çalışmalarını görmesi"  İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.