GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şeker, “Günümüz Türkiye’si, dünün Türkiye’si değil”

Siyaset 27.05.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şeker, “Günümüz Türkiye’si, dünün Türkiye’si değil”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. Yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Vekil Şeker, “Demokrasi karşıtı vesayet odaklarının fırsat kolladıklarını, siyasilerin basına yaptıkları açıklamalarda görüyoruz. Demokrasi karşıtı vesayet odakları şunu bilsinler ki, günümüz Türkiye’si, dünün Türkiye’si değildir.” dedi. Vekil Şeker yaptığı açıklamada, “Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesi olan 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yıl dönümündeyiz. 1900’lü yıllarda yaşanan 27 Mayıs darbesi, 12 Mart muhtırası, 12 Eylül darbesi, 28 Şubat post-modern darbeleriyle maalesef demokrasi askıya alınırken seçilmiş hükümetler düşürüldü. 27 Nisan 2007 E-muhtırası, Gezi Parkı ayaklanması, 17-25 Aralık yargı darbesi ve son olarak 15 Temmuz 2016’da hain FETÖ Terör Örgütü'nün kalkıştığı işgal, seçilmiş hükümete, demokrasiye ve milli iradeye karşı bulunulmuş hain darbe girişimleridir. “DARBE ÖZLEMİ OLANLAR TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNDE” 15 Temmuz’da “Halkın gücünün üstünde bir güç tanımıyorum” diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde halkımız meydanlara inip, darbelere, cuntalara ve vesayet girişimlerine ‘artık yeter’ diyerek darbe özlemi olanları tarihin çöplüğüne gömmüş ve üzerini betonlamıştır. Maalesef bugün demokrasi karşıtı vesayet odaklarının fırsat kolladıklarını, siyasilerin basına yaptıkları açıklamalarda görüyoruz. Demokrasi karşıtı vesayet odakları şunu bilsinler ki, günümüz Türkiye’si, dünün Türkiye’si değildir. Türkiye'de iktidarın kaynağı millet iradesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Milli iradeye karşı yapılmış 27 Mayıs 1960 darbesinin 60.yıl dönümünde idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes, Bakanlar Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu başta olmak üzere tüm demokrasi şehitlerini saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. Yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Vekil Şeker, “Demokrasi karşıtı vesayet odaklarının fırsat kolladıklarını, siyasilerin basına yaptıkları açıklamalarda görüyoruz. Demokrasi karşıtı vesayet odakları şunu bilsinler ki, günümüz Türkiye’si, dünün Türkiye’si değildir.” dedi.
Vekil Şeker yaptığı açıklamada, “Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesi olan 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yıl dönümündeyiz. 1900’lü yıllarda yaşanan 27 Mayıs darbesi, 12 Mart muhtırası, 12 Eylül darbesi, 28 Şubat post-modern darbeleriyle maalesef demokrasi askıya alınırken seçilmiş hükümetler düşürüldü. 27 Nisan 2007 E-muhtırası, Gezi Parkı ayaklanması, 17-25 Aralık yargı darbesi ve son olarak 15 Temmuz 2016’da hain FETÖ Terör Örgütü'nün kalkıştığı işgal, seçilmiş hükümete, demokrasiye ve milli iradeye karşı bulunulmuş hain darbe girişimleridir.


“DARBE ÖZLEMİ OLANLAR TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNDE”
15 Temmuz’da “Halkın gücünün üstünde bir güç tanımıyorum” diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde halkımız meydanlara inip, darbelere, cuntalara ve vesayet girişimlerine ‘artık yeter’ diyerek darbe özlemi olanları tarihin çöplüğüne gömmüş ve üzerini betonlamıştır. Maalesef bugün demokrasi karşıtı vesayet odaklarının fırsat kolladıklarını, siyasilerin basına yaptıkları açıklamalarda görüyoruz. Demokrasi karşıtı vesayet odakları şunu bilsinler ki, günümüz Türkiye’si, dünün Türkiye’si değildir. Türkiye'de iktidarın kaynağı millet iradesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Milli iradeye karşı yapılmış 27 Mayıs 1960 darbesinin 60.yıl dönümünde idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes, Bakanlar Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu başta olmak üzere tüm demokrasi şehitlerini saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.