Şeker ‘Millet Bahçesi’ni inceledi

Darıca 27.08.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şeker ‘Millet Bahçesi’ni inceledi

Darıca'da Osmangazi Köprüsü’nün görkemli manzarasına sahip yaklaşık 900 dönümlük alan içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ilk etabı tamamlanmıştı. Vatandaşlar hizmete girdiği ilk günden bu yana Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nın birinci etabına akın ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Şeker, “Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay, Belediye Başkanımıza vekalet eden M.Ü Ayhan Naci Yılmaz ve teşkilatımızla birlikte Darıca Millet Bahçemizde vatandaşlarımızla sohbet ettik. Halkımız, güzelce vakitlerini geçirebildikleri bu alanın yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sunuyor” dedi. ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK Millet Bahçesi’ne dair değerlendirmelerini aktaran AK Partili Şeker, “Burada çok güzel şeyler var. Çocuklarımız da yetişkinlerimiz de unutulmamış. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz çocuklarımızın mutluluğu için çalışmış. Darıca ve Eskihisar’ın da birleştirilme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmalar başkanımızın da söz verdiği gibi yılsonunda tamamlanacak gibi” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI

Darıca'da Osmangazi Köprüsü’nün görkemli manzarasına sahip yaklaşık 900 dönümlük alan içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ilk etabı tamamlanmıştı. Vatandaşlar hizmete girdiği ilk günden bu yana Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nın birinci etabına akın ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Şeker, “Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay, Belediye Başkanımıza vekalet eden M.Ü Ayhan Naci Yılmaz ve teşkilatımızla birlikte Darıca Millet Bahçemizde vatandaşlarımızla sohbet ettik. Halkımız, güzelce vakitlerini geçirebildikleri bu alanın yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sunuyor” dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK

Millet Bahçesi’ne dair değerlendirmelerini aktaran AK Partili Şeker, “Burada çok güzel şeyler var. Çocuklarımız da yetişkinlerimiz de unutulmamış. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz çocuklarımızın mutluluğu için çalışmış. Darıca ve Eskihisar’ın da birleştirilme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmalar başkanımızın da söz verdiği gibi yılsonunda tamamlanacak gibi” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.