19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şekerpınar-Gebze Arası Dikkatli Olun

Çayırova 23.08.2017 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şekerpınar-Gebze Arası Dikkatli Olun

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Abant ile  Kaynaşlı kavşakları arasında üst yapı onarım çalışmaları devam ettiğinden Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım, Abant kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek  Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola katılım gerçekleştirilecek. TEM Otoyolu'nun  Gebze ve  Şekerpınar kavşakları arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde her gün 21.00-06.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılacak. Ulaşım,  Gebze kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek,  Şekerpınar gişelerinden tekrar otoyola katılım olacak. TAG Otoyolu'nun  Düziçi ile Bahçe kavşakları 5-7. kilometrelerinde üst yapı çalışması nedeniyle ulaşım Bahçe-Düziçi kavşakları istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Abant ile  Kaynaşlı kavşakları arasında üst yapı onarım çalışmaları devam ettiğinden Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım, Abant kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek  Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola katılım gerçekleştirilecek.

TEM Otoyolu'nun  Gebze ve  Şekerpınar kavşakları arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde her gün 21.00-06.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılacak. Ulaşım,  Gebze kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek,  Şekerpınar gişelerinden tekrar otoyola katılım olacak.

TAG Otoyolu'nun  Düziçi ile Bahçe kavşakları 5-7. kilometrelerinde üst yapı çalışması nedeniyle ulaşım Bahçe-Düziçi kavşakları istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.