19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Selçuk Koç Hükümete Teşekkür Etti

Darıca 06.01.2015 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Selçuk Koç Hükümete Teşekkür Etti

Hedef Gazetesi Yazı işleri Müdürü Selçuk Koç bugünkü köşe yazısında Hükümetin Sarıkamış poltikasına değindi. işte yazıdaki o bölüm...

Sarıkamış Sarıkamış yıllardır bu ülkede görmezden gelindi. Sarıkamış'ta yaşanan dram hep ikinci plana itildi. Çanakkale'ye gösterilen ilgi ve alaka Sarıkamış'tan hep esirgendi. Evet, Çanakkale sadece bizim için değil tüm dünyadaki en büyük kahramanlık destanlarının başında geliyor. Bağımsızlığımızın en önemli mihenk taşlarından biri Çanakkale'dir. Çanakkale-Sarıkamış kıyaslaması yapmak da doğru değil. Ama bu ülkede Sarıkamış'a yıllardır hep uzak duruldu. Ancak bu yıl hükümetin çok doğru bir kararıyla Sarıkamış için tüm Türkiye genelinde etkinlikler düzenlendi. 100. yılında Sarıkamış Şehitleri'ni anma programları ülkenin dört bir yanında gerçekleştirildi. Bunun için hükümete teşekkür borçluyuz. Sarıkamış'a 100. yılında beklenen önemi gösterdikleri için.
Hedef Gazetesi Yazı işleri Müdürü Selçuk Koç bugünkü köşe yazısında Hükümetin Sarıkamış poltikasına değindi. işte yazıdaki o bölüm...

Sarıkamış

Sarıkamış yıllardır bu ülkede görmezden gelindi. Sarıkamış'ta yaşanan dram hep ikinci plana itildi. Çanakkale'ye gösterilen ilgi ve alaka Sarıkamış'tan hep esirgendi.

Evet, Çanakkale sadece bizim için değil tüm dünyadaki en büyük kahramanlık destanlarının başında geliyor. Bağımsızlığımızın en önemli mihenk taşlarından biri Çanakkale'dir.

Çanakkale-Sarıkamış kıyaslaması yapmak da doğru değil. Ama bu ülkede Sarıkamış'a yıllardır hep uzak duruldu.

Ancak bu yıl hükümetin çok doğru bir kararıyla Sarıkamış için tüm Türkiye genelinde etkinlikler düzenlendi. 100. yılında Sarıkamış Şehitleri'ni anma programları ülkenin dört bir yanında gerçekleştirildi.

Bunun için hükümete teşekkür borçluyuz. Sarıkamış'a 100. yılında beklenen önemi gösterdikleri için.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.