Sen Futbolu Ne Sandın?

Gebze 17.04.2018 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sen Futbolu Ne Sandın?

“Futbol sadece futbol değildir” sözü sanırım bu günlerde en çok bizim bölgede geçerliliğini üst seviye çıkarmış durumda… Önce haftalarca Sapanca Gençlikspor maçı öncesi stada bölge halkını çekmekle mesai harcadık… Maç bitti tribün, protokol, koltuk derdimiz bitmedi.  Birkaç gün de öyle oyalandık. Sonra federasyon şaka gibi bir karar alarak Gebzespor’un final maçını kasaba kadar bir ilçeye atadı… Stat değişsin diye yeni bir seferberlik. Öte yandan Darıca G.B İstanbul’da müthiş bir geri dönüşle yine herkesin kafasını futbol yönüne çevirdi. Bir takımımız 2.Lig’e bir takımızı ise 3.Lig’e çıkma yolunda adeta nefes kesen bir uğraş içindeler. Sadece sahada ki futbolcular değil.. Yöneticiler, teknik ekipler, hatta siyasiler en önemlisi de bölge insanı… Ödenecek çekinde, bahar gelmiş badana yapmanın da, telefon faturasının son ödeme tarihinin de hiç sırası değil bu aralar bizim buralarda. Temsilcilerimiz ligi bir bitirsinler…  Hele de bir şampiyonlukla tamamlasınlar ondan sonra bakarız. Gündem yeterince futbolla yoğrulurken üstüne bir de siyasi bir parti liderinin Galatasaray-Başakşehir maçını imalı bir şekilde sosyal medyada paylaşması ve ona karşılık veren bir başka siyasi partinin ilçe başkanının cevap vermesi ile bölgemiz iyiden iyiye futbol tavanı yaptı. Sosyal medyada paylaşım ve ona cevap yazma düellosu ile de kalmadı. Bu konuya ilişkin basın toplantıları bile düzenleniyor… Eeee bunun adı futbol. Ve bu futbol sadece futbol değildir..  

“Futbol sadece futbol değildir” sözü sanırım bu günlerde en çok bizim bölgede geçerliliğini üst seviye çıkarmış durumda…

Önce haftalarca Sapanca Gençlikspor maçı öncesi stada bölge halkını çekmekle mesai harcadık… Maç bitti tribün, protokol, koltuk derdimiz bitmedi.  Birkaç gün de öyle oyalandık.

Sonra federasyon şaka gibi bir karar alarak Gebzespor’un final maçını kasaba kadar bir ilçeye atadı…

Stat değişsin diye yeni bir seferberlik.

Öte yandan Darıca G.B İstanbul’da müthiş bir geri dönüşle yine herkesin kafasını futbol yönüne çevirdi.

Bir takımımız 2.Lig’e bir takımızı ise 3.Lig’e çıkma yolunda adeta nefes kesen bir uğraş içindeler.

Sadece sahada ki futbolcular değil..

Yöneticiler, teknik ekipler, hatta siyasiler en önemlisi de bölge insanı…

Ödenecek çekinde, bahar gelmiş badana yapmanın da, telefon faturasının son ödeme tarihinin de hiç sırası değil bu aralar bizim buralarda.

Temsilcilerimiz ligi bir bitirsinler…  Hele de bir şampiyonlukla tamamlasınlar ondan sonra bakarız.

Gündem yeterince futbolla yoğrulurken üstüne bir de siyasi bir parti liderinin Galatasaray-Başakşehir maçını imalı bir şekilde sosyal medyada paylaşması ve ona karşılık veren bir başka siyasi partinin ilçe başkanının cevap vermesi ile bölgemiz iyiden iyiye futbol tavanı yaptı. Sosyal medyada paylaşım ve ona cevap yazma düellosu ile de kalmadı. Bu konuya ilişkin basın toplantıları bile düzenleniyor…

Eeee bunun adı futbol. Ve bu futbol sadece futbol değildir..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.