“Sen kimsin ki CHP’ye hakaret ediyorsun?”

Siyaset 13.09.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sen kimsin ki CHP’ye hakaret ediyorsun?”

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Tahsin Tarhan, 12 Eylül 2020 Cumartesi günü AK Parti Gölcük İlçe Kongresinde Atatürk CHP’sine ve CHP’ye oy veren 11 milyon aşkı vatandaşa hakaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki gösterdi. Tarhan şunları söyledi: “Ahmet Hamdi Çamlı, sen kimsin ki CHP’ye hakaret ediyorsun? Sana bu milletin vekil maaşı olarak ödediği para haram zıkkım olsun. Olacak iş mi bu? Sahibin sesi, bir sözde milletvekili çıkıyor, kendi vekili olduğu İstanbul ilinde bile seçim kazanmış bu ülkenin ana muhalefet partisine terörist diyor. Çamlı gibiler siyasetin kalitesini düşürüyor. AK Parti’nin trolüsün sen Ahmet Hamdi Çamlı. Senin yerin tarihin çöplüğü” KENDİ TARİHLERİNE BAKSINLAR Konuşmasında CHP’yi hedef alan, adını kullanmaktan aciz, yeliz lakaplı Çamlı’nın zehir dolu sözleriyle halkı kutuplaştırarak nefret diline katkı sunduğuna dikkat çeken Tarhan sözlerine şu şekilde devam etti, “Bu nasıl bir hadsizlik? FETÖ ile iş tutan sizsiniz. Devletin tüm kurumlarını FETÖ’ye teslim eden sizsiniz. PKK ile pazarlık masasına oturan sizsiniz. Yerel seçimi kazanmak için terörist Öcalan’dan mektup getiren, bölücü başının kardeşini devletin televizyonuna çıkaran da sizsiniz. CHP’ye terörist diyen Çamlı önce kendine ve siyaset yaptığı çevreye baksın. Ayrıca CHP hangi dış güçle birlikte hareket ediyor? ABD’nin, Rusya’nın her dediğini yapan, Trump’un talimatıyla rahim Bronson’u bırakan, Rusya’dan kullanmadığı S-400’leri alan, ülkenin dış politikasını rezil hale getirenler de sizsiniz. Yaptığın hakareti aynen sana iade ediyorum Trol Çamlı”. PARTİSİ BİLE CİDDİYE ALMIYOR “Saçmalamak bu adamın amentüsü olmuş. Ortada tarihi gerçekler varken bunu çarpıtmak, halka yalan söylemek ayıptır, günahtır. CHP kurucu iradenin partisidir. O irade olmasaydı büyük ihtimalle bugün bu coğrafyaya vatan diyemeyecektik. Trol siyaseti yapan bu vekil sadece “fake” hesabında saçmalamıyor. Yalanı, çamur ve iftirayı meslek olarak benimsemiş. Ona tavsiyemiz oturup bağımsız, egemen ve saygın bir memleketin vatandaşı olmamızı sağlayanlara dua etmesidir.  Ciddiye alınacak bir kişi değil Hamdi Çamlı, zaten partisi bile ciddiye almıyor”.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Tahsin Tarhan, 12 Eylül 2020 Cumartesi günü AK Parti Gölcük İlçe Kongresinde Atatürk CHP’sine ve CHP’ye oy veren 11 milyon aşkı vatandaşa hakaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki gösterdi. Tarhan şunları söyledi: “Ahmet Hamdi Çamlı, sen kimsin ki CHP’ye hakaret ediyorsun? Sana bu milletin vekil maaşı olarak ödediği para haram zıkkım olsun. Olacak iş mi bu? Sahibin sesi, bir sözde milletvekili çıkıyor, kendi vekili olduğu İstanbul ilinde bile seçim kazanmış bu ülkenin ana muhalefet partisine terörist diyor. Çamlı gibiler siyasetin kalitesini düşürüyor. AK Parti’nin trolüsün sen Ahmet Hamdi Çamlı. Senin yerin tarihin çöplüğü”

KENDİ TARİHLERİNE BAKSINLAR

Konuşmasında CHP’yi hedef alan, adını kullanmaktan aciz, yeliz lakaplı Çamlı’nın zehir dolu sözleriyle halkı kutuplaştırarak nefret diline katkı sunduğuna dikkat çeken Tarhan sözlerine şu şekilde devam etti, “Bu nasıl bir hadsizlik? FETÖ ile iş tutan sizsiniz. Devletin tüm kurumlarını FETÖ’ye teslim eden sizsiniz. PKK ile pazarlık masasına oturan sizsiniz. Yerel seçimi kazanmak için terörist Öcalan’dan mektup getiren, bölücü başının kardeşini devletin televizyonuna çıkaran da sizsiniz. CHP’ye terörist diyen Çamlı önce kendine ve siyaset yaptığı çevreye baksın. Ayrıca CHP hangi dış güçle birlikte hareket ediyor? ABD’nin, Rusya’nın her dediğini yapan, Trump’un talimatıyla rahim Bronson’u bırakan, Rusya’dan kullanmadığı S-400’leri alan, ülkenin dış politikasını rezil hale getirenler de sizsiniz. Yaptığın hakareti aynen sana iade ediyorum Trol Çamlı”.

PARTİSİ BİLE CİDDİYE ALMIYOR

“Saçmalamak bu adamın amentüsü olmuş. Ortada tarihi gerçekler varken bunu çarpıtmak, halka yalan söylemek ayıptır, günahtır. CHP kurucu iradenin partisidir. O irade olmasaydı büyük ihtimalle bugün bu coğrafyaya vatan diyemeyecektik. Trol siyaseti yapan bu vekil sadece “fake” hesabında saçmalamıyor. Yalanı, çamur ve iftirayı meslek olarak benimsemiş. Ona tavsiyemiz oturup bağımsız, egemen ve saygın bir memleketin vatandaşı olmamızı sağlayanlara dua etmesidir.  Ciddiye alınacak bir kişi değil Hamdi Çamlı, zaten partisi bile ciddiye almıyor”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.