“Sen önce kızını ikna et”

Dilovası 20.12.2019 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sen önce kızını ikna et”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, isim vermeden sosyal medya üzerinde kendisini eleştiren CHP ilçe Başkanı Kerem Aydemir’e seslenerek “Sen önce kızını ikna et” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ilçe danışma meclisinde yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak partililere hem sunum yaptı hem de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Şayir, kendisinin Dilovası’na hizmet için gittiği Ankara ziyaretleri sırasında sürekli sosyal medyada eleştiren CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir’i isim vermeden eleştirdi. BABASI CHP İLÇE BAŞKANI, KIZI SP MECLİS ÜYESİ Başkan Şayir yaptığı açıklama da “Ben Ankara’da ilçemize güzel projeleri kazandırmak için kapı kapı dolaşırken, buradaki ilçe başkanı bizleri tekne gezilerinde zannederek eleştiriyor. Ya da eleştirmek için eleştiriyor. Biz ilçemiz için canla başla çalışırken kendileri sadece kendisini tatmin etmek için sosyal medyadan atıp tutuyor. İlçe başkanına söylüyorum. Sen önce kızını ikna et. Kendin CHP Dilovası ilçe başkanısın, kızın Saadet Partisi’nden Dilovası meclis üyesi. Bu ne tezatlıktır.” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, isim vermeden sosyal medya üzerinde kendisini eleştiren CHP ilçe Başkanı Kerem Aydemir’e seslenerek “Sen önce kızını ikna et” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ilçe danışma meclisinde yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak partililere hem sunum yaptı hem de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Şayir, kendisinin Dilovası’na hizmet için gittiği Ankara ziyaretleri sırasında sürekli sosyal medyada eleştiren CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir’i isim vermeden eleştirdi.

BABASI CHP İLÇE BAŞKANI, KIZI SP MECLİS ÜYESİ

Başkan Şayir yaptığı açıklama da “Ben Ankara’da ilçemize güzel projeleri kazandırmak için kapı kapı dolaşırken, buradaki ilçe başkanı bizleri tekne gezilerinde zannederek eleştiriyor. Ya da eleştirmek için eleştiriyor. Biz ilçemiz için canla başla çalışırken kendileri sadece kendisini tatmin etmek için sosyal medyadan atıp tutuyor. İlçe başkanına söylüyorum. Sen önce kızını ikna et. Kendin CHP Dilovası ilçe başkanısın, kızın Saadet Partisi’nden Dilovası meclis üyesi. Bu ne tezatlıktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.