19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SENDİKACILAR ELLİBEŞ’E GİTTİ!

Kocaeli 24.07.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SENDİKACILAR ELLİBEŞ’E GİTTİ!

Türk Sağlık Sen ve Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanları AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkanı Ellibeş, Sendika Başkanı Çeker ve Oypan’a teşekkür etti

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi olan Ömer Çeker ile Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkan Yardımcısı (Sağlık Yönetiminden Sorumlu) Şahin Talus, İl Başkan Yardımcısı (Belediye Hizmetlerinden Sorumlu) İbrahim Elgin de hazır bulundu. Şube Başkanı Çeker ve  Oypan  Mehmet Ellibeş’in  Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atanması nedeniyle gerçekleştirmiş oldukları  nezaket ziyaretinde İl Başkanı Ellibeş ve İl Yönetim Kurulu üyelerine Başkan Ellibeş’in şahsında çalışmalarında başarılar dilediler.  Ziyaret için İl Başkanı Ellibeş, Sendika Başkanı Çeker ve Oypan’a teşekkür etti   ÇEKER: “EL BİRLİĞİ GEREKLİ” Ziyarette sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Çeker; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret bir nezaket ve hayırlı olsun ziyaretiydi. Sayın İl Başkanımız Ellibeş’e ve Yönetimine başarılar dileriz. Türk Sağlık Sen ve Türk Büro Sen’e bağlı iş kollarında görev yapan kamu çalışanları için faydalı bir görüşme olmuştur. Siyasi partiler halka kaliteli, hızlı ulaşılabilir hizmet vermek ve hayat standartlarını yükselterek yarınlarına umutla bakmalarını sağlamak için çalışmalar yapmak ve projeler geliştirmek üzere kurulmuş organizasyonlardır.” dedi. ÇEKER: “ÇÖZÜM YOLLARI BELİRLENMELİ” Sendikalarda aynı amaç doğrultusunda mensuplarının hak ve hukukunun korunması ve geliştirilmesinin yanında üyelerinin milli gelirden paylarına düşeni almak için gayret sarf eden, aynı zamanda Devlete ve Millete karşı sosyal sorumlulukları da olan kuruluşlar olduğunu söyleyen Çeker;  Bu sorumluluk çerçevesinde halkımızın daha kaliteli ve kolay hizmet alması, kamu kurum ve kuruluşlarında meydana gelen sorunların çözüme kavuşturulması ve kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla sıklıkla bir araya gelmek sureti ile müşterek çözüm yollarının belirlenmesinde fayda gördüklerini ifade ederek sözlerini sonlandırdı.
Türk Sağlık Sen ve Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanları AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkanı Ellibeş, Sendika Başkanı Çeker ve Oypan’a teşekkür etti

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi olan Ömer Çeker ile Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkan Yardımcısı (Sağlık Yönetiminden Sorumlu) Şahin Talus, İl Başkan Yardımcısı (Belediye Hizmetlerinden Sorumlu) İbrahim Elgin de hazır bulundu. Şube Başkanı Çeker ve  Oypan  Mehmet Ellibeş’in  Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atanması nedeniyle gerçekleştirmiş oldukları  nezaket ziyaretinde İl Başkanı Ellibeş ve İl Yönetim Kurulu üyelerine Başkan Ellibeş’in şahsında çalışmalarında başarılar dilediler.  Ziyaret için İl Başkanı Ellibeş, Sendika Başkanı Çeker ve Oypan’a teşekkür etti  

ÇEKER: “EL BİRLİĞİ GEREKLİ”

Ziyarette sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Çeker; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret bir nezaket ve hayırlı olsun ziyaretiydi. Sayın İl Başkanımız Ellibeş’e ve Yönetimine başarılar dileriz. Türk Sağlık Sen ve Türk Büro Sen’e bağlı iş kollarında görev yapan kamu çalışanları için faydalı bir görüşme olmuştur. Siyasi partiler halka kaliteli, hızlı ulaşılabilir hizmet vermek ve hayat standartlarını yükselterek yarınlarına umutla bakmalarını sağlamak için çalışmalar yapmak ve projeler geliştirmek üzere kurulmuş organizasyonlardır.” dedi.

ÇEKER: “ÇÖZÜM YOLLARI BELİRLENMELİ”

Sendikalarda aynı amaç doğrultusunda mensuplarının hak ve hukukunun korunması ve geliştirilmesinin yanında üyelerinin milli gelirden paylarına düşeni almak için gayret sarf eden, aynı zamanda Devlete ve Millete karşı sosyal sorumlulukları da olan kuruluşlar olduğunu söyleyen Çeker;  Bu sorumluluk çerçevesinde halkımızın daha kaliteli ve kolay hizmet alması, kamu kurum ve kuruluşlarında meydana gelen sorunların çözüme kavuşturulması ve kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla sıklıkla bir araya gelmek sureti ile müşterek çözüm yollarının belirlenmesinde fayda gördüklerini ifade ederek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.