Şendoğan Tezyüksel’e Mor-Beyaz veda

Spor 09.07.2019 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şendoğan Tezyüksel’e Mor-Beyaz veda

Gebzespor’un unutulmaz başkanlarından Şendoğan Tezyüksel, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün hayatını gözlerini kapatan Tezyüksel, Gebze Mustapaşa Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında, Gebze Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tezyüksel’in cenaze törenine Gebzespor camiası başta olmak üzere, Gebze’nin önde gelen birçok tanıdık ismi ve sevenleri de katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir GTO Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz ve Gebzespor yönetim kurulu üyeleri de katıldı.     GEBZESPOR FORMALARIYLA NÖBET TUTTULAR Gebzespor tarihinin en uzun süre başkanlık yapan ismi olarak tarihe kazınan, Gebzespor’un logosunda yer alan Menekşe’yi bizzat kendi çizerek mor beyazlı camiaya kazandıran unutulmaz başkan Şendoğan Tezyüksel’i son yolculuğunda Gebzespor’un geleceği olan altyapı sporcuları da yalnız bırakmazken, genç futbolcular efsane başkanın tabutunun başında mor beyazlı formalarıyla nöbet tuttular.        
Gebzespor’un unutulmaz başkanlarından Şendoğan Tezyüksel, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün hayatını gözlerini kapatan Tezyüksel, Gebze Mustapaşa Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında, Gebze Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tezyüksel’in cenaze törenine Gebzespor camiası başta olmak üzere, Gebze’nin önde gelen birçok tanıdık ismi ve sevenleri de katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir GTO Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz ve Gebzespor yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
 
GEBZESPOR FORMALARIYLA NÖBET TUTTULAR
Gebzespor tarihinin en uzun süre başkanlık yapan ismi olarak tarihe kazınan, Gebzespor’un logosunda yer alan Menekşe’yi bizzat kendi çizerek mor beyazlı camiaya kazandıran unutulmaz başkan Şendoğan Tezyüksel’i son yolculuğunda Gebzespor’un geleceği olan altyapı sporcuları da yalnız bırakmazken, genç futbolcular efsane başkanın tabutunun başında mor beyazlı formalarıyla nöbet tuttular.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.