19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şener Doğan: Hiçbir aksaklık yok

Eğitim 29.08.2020 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şener Doğan: Hiçbir aksaklık yok

Yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Müdür Doğan, “Kadrolarımız olsun, personel olarak olsun, fiziki şartlar anlamında olsun yüzde yüz hazırız” dedi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, 21 Eylül’de açılacak olan okullar için Gebze bölgemizde tüm hazırlıkların tamamlandığını ve yüzde yüz hazır halde olunduğunu kaydetti. Müdür Doğan, “Tüm okullarımızda A’dan Z’ye bütün çalışmalarımız yapıldı, hazırız. Hiçbir eksik kalmadı, 21 Eylül tarihine odaklandık.  İnşallah okullarımız sorunsuz şekilde açılacak, güzel bir döneme merhaba diyeceğiz. Şu an için eksiği olan okulumuz yok. Kentimizdeki tüm okullar açılış tarihini bekliyor” dedi. ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK “Gebze bölgesinde eğitim öğretime hazırız” mesajı veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan “Tüm çalışmalarımızı yapmıştık. Gebze bölgemizde sorun yok. Okullarımızın açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah hayırlı bir öğretim yılını birlikte yaşayacağız. Bizler çalışmalarımızı yaptık, okullarımızı hazır hale getirdik. Bundan sonrası 21 Eylül tarihini beklemek kaldı. Umut ediyorum ki güzel bir eğitim-öğretim yılını hep beraber geçireceğiz” ifadesini kullandı.

Yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Müdür Doğan, “Kadrolarımız olsun, personel olarak olsun, fiziki şartlar anlamında olsun yüzde yüz hazırız” dedi.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, 21 Eylül’de açılacak olan okullar için Gebze bölgemizde tüm hazırlıkların tamamlandığını ve yüzde yüz hazır halde olunduğunu kaydetti. Müdür Doğan, “Tüm okullarımızda A’dan Z’ye bütün çalışmalarımız yapıldı, hazırız. Hiçbir eksik kalmadı, 21 Eylül tarihine odaklandık.  İnşallah okullarımız sorunsuz şekilde açılacak, güzel bir döneme merhaba diyeceğiz. Şu an için eksiği olan okulumuz yok. Kentimizdeki tüm okullar açılış tarihini bekliyor” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

“Gebze bölgesinde eğitim öğretime hazırız” mesajı veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan “Tüm çalışmalarımızı yapmıştık. Gebze bölgemizde sorun yok. Okullarımızın açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah hayırlı bir öğretim yılını birlikte yaşayacağız. Bizler çalışmalarımızı yaptık, okullarımızı hazır hale getirdik. Bundan sonrası 21 Eylül tarihini beklemek kaldı. Umut ediyorum ki güzel bir eğitim-öğretim yılını hep beraber geçireceğiz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.