“Sesimizi duyun!”

Gebze 29.07.2019 - 19:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sesimizi duyun!”

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Saymanı Nuh Erdoğan, “Bizler Türkiye genelinde sayıları 2 buçuk milyona ulaşan mağdurlarız. Gebze bölgesinde mağdur kardeşlerimizle birlikte sesimizi duyurmak için çalışacağız” dedi.

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yöneticisi Gürcan Yücak ve Mustafa Gültek, ile dernek saymanı Nuh Erdoğan gazetemize ziyarette bulunarak, derneklerinin Gebze’de açıldığını bildirdi. Gebze Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösterdiklerini belirten Dernek Saymanı Nuh Erdoğan, Gebze bölgesinin işçi kenti olduğunu söyleyerek emeklilikte yaşa takılan çokça mağdur olabileceğini dile getirdi. Mağdur vatandaşlara ise seslerini duyurmak istedikleri söyleyen Erdoğan, “Bizler 8 Eylül 1999 tarihinden önce iş başı yapan SSK’lı, BAĞ-KUR’lu, Emekli Sandığı üyeleri olarak emeklilikte yaşa takıldık. HAKKIMIZI İSTİYORUZ 8 Eylül 1999 tarihinde çıkartılan 4447 sayılı yasa ülkemizde yürürlüğe girdikten sonra ilk defa geriye doğru işletilen bir yasa olarak milyonlarca vatandaşın hakkı gasp edildi. Bu haksızlığın sona ermesi ve bu yasanın geriye işlenmesinin iptali için mücadele ediyoruz. İş aradığımızda patron çok yaşlısın, emekli olmak istediğimizde ise devlet çok gençsin diyor. Bizler emeklilik değil, ‘gasp edilmiş emeklilik hakkımızı’ istiyoruz. Tek isteğimiz işe başladığımız şartlardaki gibi emekli olabilmek. Bu haklı mücadelemizde Gebze’de derneğimizi açarak aynı mağduriyeti yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirmek istedik. DERNEĞİMİZE ÜYE OLUN Gebze bölgesinin işçi kenti olması dolayısı ile binlerce EYT mağduru olduğunu düşünüyoruz. Amacımız mağdur kardeşlerimizi sesimizi duyurarak bu haklı mücadelemizi birlikte vermemiz. Derneğimiz üyelerimizle birlikte yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Mağdur kardeşlerimizle birlikte bu haklı mücadele birlikte yer alabilmemiz için; Mustafa Paşa Mahallesi, Şehit Yılmaz Argon Caddesi, No: 116/E’ye dernek üyeliği için bekliyoruz” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Saymanı Nuh Erdoğan, “Bizler Türkiye genelinde sayıları 2 buçuk milyona ulaşan mağdurlarız. Gebze bölgesinde mağdur kardeşlerimizle birlikte sesimizi duyurmak için çalışacağız” dedi.

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yöneticisi Gürcan Yücak ve Mustafa Gültek, ile dernek saymanı Nuh Erdoğan gazetemize ziyarette bulunarak, derneklerinin Gebze’de açıldığını bildirdi. Gebze Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösterdiklerini belirten Dernek Saymanı Nuh Erdoğan, Gebze bölgesinin işçi kenti olduğunu söyleyerek emeklilikte yaşa takılan çokça mağdur olabileceğini dile getirdi. Mağdur vatandaşlara ise seslerini duyurmak istedikleri söyleyen Erdoğan, “Bizler 8 Eylül 1999 tarihinden önce iş başı yapan SSK’lı, BAĞ-KUR’lu, Emekli Sandığı üyeleri olarak emeklilikte yaşa takıldık.

HAKKIMIZI İSTİYORUZ

8 Eylül 1999 tarihinde çıkartılan 4447 sayılı yasa ülkemizde yürürlüğe girdikten sonra ilk defa geriye doğru işletilen bir yasa olarak milyonlarca vatandaşın hakkı gasp edildi. Bu haksızlığın sona ermesi ve bu yasanın geriye işlenmesinin iptali için mücadele ediyoruz. İş aradığımızda patron çok yaşlısın, emekli olmak istediğimizde ise devlet çok gençsin diyor. Bizler emeklilik değil, ‘gasp edilmiş emeklilik hakkımızı’ istiyoruz. Tek isteğimiz işe başladığımız şartlardaki gibi emekli olabilmek. Bu haklı mücadelemizde Gebze’de derneğimizi açarak aynı mağduriyeti yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirmek istedik.

DERNEĞİMİZE ÜYE OLUN

Gebze bölgesinin işçi kenti olması dolayısı ile binlerce EYT mağduru olduğunu düşünüyoruz. Amacımız mağdur kardeşlerimizi sesimizi duyurarak bu haklı mücadelemizi birlikte vermemiz. Derneğimiz üyelerimizle birlikte yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Mağdur kardeşlerimizle birlikte bu haklı mücadele birlikte yer alabilmemiz için; Mustafa Paşa Mahallesi, Şehit Yılmaz Argon Caddesi, No: 116/E’ye dernek üyeliği için bekliyoruz” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.