“Sesinizi fazla yormayın!”

Siyaset 26.10.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Sesinizi fazla yormayın!”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın 6’ıncı olağan kongresinde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş tezahürat yapan gençlere seslenerek, “sesinizi il kongresine ve Cumhurbaşkanımızın gelişine saklayın” dedi. AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın 6’ıncı olağan kongresinde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli teşkilatlarının Türkiye’deki önemini hepimiz biliyoruz. Mutlaka bu teşkilat yapımızın içerisinde gençlik kollarımızın yeri önemli. Gençlerimiz üzerine düşen görevi yaptı ve yapmaya devam edecektir.” dedi. Tezahürat yapan gençlere seslenen Başkan Elilbeş, “Gençler sesinizi fazla yormayın. 8 Kasım’a hazır olun. Kendinizi oraya saklayın” ifadelerine yer verdi. “BAKİ KARDEŞİM BU MESAJIM SANA” Devamında Başkan Ellibeş, “Gençler işimiz çok, gelecek sizden çok şey bekliyor. Ülkemiz adına çalışacağız.  Sizlere 2 mesajım var. 8 Kasım’da sayın cumhurbaşkanımız, genel başkanımız bir kez daha bizlerle olacak. Hep beraber en güzel şekliyle karşılayacağız. Bizden bir isteği var her yıl 1 milyon yeni üye hedefi koydu. Bize düşen payda da 20 bin üyeye ulaştık. İktidara gelişimizin yıl dönümde tüm Türkiye’de tüm teşkilatlarımız fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Yeni üyelerimiz adına 1 fidan sertifikası verilecek.  Baki kardeşim bu mesajım sanadır” dedi

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın 6’ıncı olağan kongresinde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş tezahürat yapan gençlere seslenerek, “sesinizi il kongresine ve Cumhurbaşkanımızın gelişine saklayın” dedi.

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın 6’ıncı olağan kongresinde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli teşkilatlarının Türkiye’deki önemini hepimiz biliyoruz. Mutlaka bu teşkilat yapımızın içerisinde gençlik kollarımızın yeri önemli. Gençlerimiz üzerine düşen görevi yaptı ve yapmaya devam edecektir.” dedi. Tezahürat yapan gençlere seslenen Başkan Elilbeş, “Gençler sesinizi fazla yormayın. 8 Kasım’a hazır olun. Kendinizi oraya saklayın” ifadelerine yer verdi.

“BAKİ KARDEŞİM BU MESAJIM SANA”

Devamında Başkan Ellibeş, “Gençler işimiz çok, gelecek sizden çok şey bekliyor. Ülkemiz adına çalışacağız.  Sizlere 2 mesajım var. 8 Kasım’da sayın cumhurbaşkanımız, genel başkanımız bir kez daha bizlerle olacak. Hep beraber en güzel şekliyle karşılayacağız. Bizden bir isteği var her yıl 1 milyon yeni üye hedefi koydu. Bize düşen payda da 20 bin üyeye ulaştık. İktidara gelişimizin yıl dönümde tüm Türkiye’de tüm teşkilatlarımız fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Yeni üyelerimiz adına 1 fidan sertifikası verilecek.  Baki kardeşim bu mesajım sanadır” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.