“Sevdiklerimizi düşünelim”

Spor 27.04.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sevdiklerimizi düşünelim”

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan, bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan bölgemizin yetenekli futbolcularından Emre Alan, karantina günlerinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasının doğru bir karar olduğunu belirten genç futbolcu, salgının tamamen bitmeden liglerin başlamasının risk olabileceğini belirtti. İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Alan, “Sadece kendimizi değil, sevdiklerimizi de düşünmemiz gerekiyor. Bu nedenle, ‘Ben gencim bana bir şey olmaz’ mantığı çok doğru değil. Ülke olarak da salgını ciddiye aldığımızı görüyorum. Erken alınan önlemler sürecin hızlıca bitmesi adına önemli” dedi. BABAM TAVLA ÖĞRETTİ Darıca’nın tanınan ve sevilen esnaflarından Fikret Alan’ın oğlu olan Emre, liglere verilen arada ailesiyle vakit geçiriyor. Bireysel antrenmanlarını aksatmadığını, boş zamanlarında ise babasıyla tavla oynadığını anlatan genç futbolcu, “O kadar boş zamanımız oluyor ki, ne yapsam diye düşünüyorum. Normalde tavla bilmiyordum. Babam sağolsun öğretti sık sık oynayarak vaktimi eğlenceli hale dönüştürmeye çalışıyorum” dedi. EN İYİ NOKTADA BİTİRMEK İSTİYORUZ Sezonun geride kalan haftalarını değerlendiren 22 yaşındaki futbolcu, “Takım olarak da bireysel olarak da inişli çıkışlı bir periyot geçirdik. Ligin ilk yarısındaki performansımızın altında kaldık. Ligin ikinci yarısında Altındağ galibiyeti ve Bayrampaşa deplasmanından aldığımız 1 puan üzerimizdeki stresi attı. Son oynadığımız Soma maçını kaybetmeyi hak etmemiştik. Liglerin başlaması halinde malan 6 maçımızı oynayıp ligi en iyi noktada bitireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı. Darıcalı oyuncu, özellikle iç saha maçlarında ailesinin ve yakınlarının yoğun desteğini görüyor.

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan, bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan bölgemizin yetenekli futbolcularından Emre Alan, karantina günlerinde gazetemize açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasının doğru bir karar olduğunu belirten genç futbolcu, salgının tamamen bitmeden liglerin başlamasının risk olabileceğini belirtti. İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Alan, “Sadece kendimizi değil, sevdiklerimizi de düşünmemiz gerekiyor. Bu nedenle, ‘Ben gencim bana bir şey olmaz’ mantığı çok doğru değil. Ülke olarak da salgını ciddiye aldığımızı görüyorum. Erken alınan önlemler sürecin hızlıca bitmesi adına önemli” dedi.

BABAM TAVLA ÖĞRETTİ

Darıca’nın tanınan ve sevilen esnaflarından Fikret Alan’ın oğlu olan Emre, liglere verilen arada ailesiyle vakit geçiriyor. Bireysel antrenmanlarını aksatmadığını, boş zamanlarında ise babasıyla tavla oynadığını anlatan genç futbolcu, “O kadar boş zamanımız oluyor ki, ne yapsam diye düşünüyorum. Normalde tavla bilmiyordum. Babam sağolsun öğretti sık sık oynayarak vaktimi eğlenceli hale dönüştürmeye çalışıyorum” dedi.

EN İYİ NOKTADA BİTİRMEK İSTİYORUZ

Sezonun geride kalan haftalarını değerlendiren 22 yaşındaki futbolcu, “Takım olarak da bireysel olarak da inişli çıkışlı bir periyot geçirdik. Ligin ilk yarısındaki performansımızın altında kaldık. Ligin ikinci yarısında Altındağ galibiyeti ve Bayrampaşa deplasmanından aldığımız 1 puan üzerimizdeki stresi attı. Son oynadığımız Soma maçını kaybetmeyi hak etmemiştik. Liglerin başlaması halinde malan 6 maçımızı oynayıp ligi en iyi noktada bitireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Darıcalı oyuncu, özellikle iç saha maçlarında ailesinin ve yakınlarının yoğun desteğini görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.