Sevgiyle gelen mutluluk

Çayırova 18.01.2017 - 19:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sevgiyle gelen mutluluk

Darıca Kaymakamı ve aynı zamanda Çayırova Kaymakam Vekili Ömer Karaman Çayırova Sevgi Evleri çocuklarını ziyaret etti. Karaman sürpriz hediyeleri ile Sevgi Evleri’nde mutluluk rüzgarları estirdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı Sevgi Evleri Müdürü Ekrem Faruk Taşçı ve Eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar karşıladı. Taşçı, Kaymakam Karaman’a Sevgi Evleri’ndeki işleyiş, çocuk sayısı ve personel hakkında geniş bir bilgi aktarımında bulundu. Çayırova Sevgi Evleri bayan voleybol takımının Türkiye Şampiyonu olduğunu yine yelken yarışlarında derece yapan çocukla ilgili bilgiler verdi. Daha sonra çocukları evlerde ziyaret eden Kaymakam Karaman, Sevgi Evleri Müdürü Taşçı ve Ayar onlarla sohbetlerde bulundu, hediyelerini sundu. Kazak, hırka, palto, bot gibi birçok kıyafetten oluşan hediyeleri çocuklara kendi ellerinde giydiren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, herkesi Darıca’ya da davet etti. Darıca Hayvanat Bahçesi, Bayramoğlu basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde yüzme havuzu ve plajlarda ağırlamak istediğini belirten Kayamakam Karaman, kendilerini sık sık ziyaret edeceğini de söyledi. KARAMAN ÇOK BEĞENDİ Çocukların kaldığı odaları, dolapları, sosyal hayat geçirdikleri diğer donanımlı salonları da gezen Kaymakam karaman, çalışmalarından dolayı başta Çayırova Sevgi Evleri Müdürü Ekrem Faruk Taşçı ve personele teşekkür etti. Sevgi Evleri ile ilgili birçok kentte ziyaretler yaptığını ancak Çayırova kadar güzeline daha önce rastlamadığını da belirten Kaymakam Karaman, “Burada yapılan çalışmanın hem sevabı, hem sosyal proje anlamında bir başarısı hem de model olma özelliği var. Çocukların gözlerindeki mutluluk beni çok duygulandırdı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi. HABER: Adnan AYVAZ
Darıca Kaymakamı ve aynı zamanda Çayırova Kaymakam Vekili Ömer Karaman Çayırova Sevgi Evleri çocuklarını ziyaret etti. Karaman sürpriz hediyeleri ile Sevgi Evleri’nde mutluluk rüzgarları estirdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı Sevgi Evleri Müdürü Ekrem Faruk Taşçı ve Eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar karşıladı. Taşçı, Kaymakam Karaman’a Sevgi Evleri’ndeki işleyiş, çocuk sayısı ve personel hakkında geniş bir bilgi aktarımında bulundu. Çayırova Sevgi Evleri bayan voleybol takımının Türkiye Şampiyonu olduğunu yine yelken yarışlarında derece yapan çocukla ilgili bilgiler verdi. Daha sonra çocukları evlerde ziyaret eden Kaymakam Karaman, Sevgi Evleri Müdürü Taşçı ve Ayar onlarla sohbetlerde bulundu, hediyelerini sundu. Kazak, hırka, palto, bot gibi birçok kıyafetten oluşan hediyeleri çocuklara kendi ellerinde giydiren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, herkesi Darıca’ya da davet etti. Darıca Hayvanat Bahçesi, Bayramoğlu basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde yüzme havuzu ve plajlarda ağırlamak istediğini belirten Kayamakam Karaman, kendilerini sık sık ziyaret edeceğini de söyledi.

KARAMAN ÇOK BEĞENDİ

Çocukların kaldığı odaları, dolapları, sosyal hayat geçirdikleri diğer donanımlı salonları da gezen Kaymakam karaman, çalışmalarından dolayı başta Çayırova Sevgi Evleri Müdürü Ekrem Faruk Taşçı ve personele teşekkür etti. Sevgi Evleri ile ilgili birçok kentte ziyaretler yaptığını ancak Çayırova kadar güzeline daha önce rastlamadığını da belirten Kaymakam Karaman, “Burada yapılan çalışmanın hem sevabı, hem sosyal proje anlamında bir başarısı hem de model olma özelliği var. Çocukların gözlerindeki mutluluk beni çok duygulandırdı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

HABER: Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.