SEYİR TEPESİ HİZMETE AÇILIYOR

Dilovası 05.07.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEYİR TEPESİ HİZMETE AÇILIYOR

Dilovası Belediyesi Temmuz ayı meclisi gerçekleşti

Dilovası Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Başkan Toltar, “Eğitimden, sağlığa, kültürden sanata, spora elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.” diyerek kısa bir süre sonra Bayraktepe ve Diliskelesi Seyir Tepe Parklarının da hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısında gündeme dair konuşma yapan Başkan Toltar, "Mübarek ramazan ayını hep birlikte idrak ettik ve ardından güzel bir bayram yaşadık. Ancak bizler burada bu güzellikleri huzur içersinde yaşarken Doğuda, Güneydoğuda üzüntü verici olaylar yaşanmakta ve evlatlarımız bizlerin güvenliği ülkelerinin huzuru için şehit olmaktadır. Bu ülkenin kardeşliği için, geleceği için, bayrağı için hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize şifalar diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Bizler bu ülkede güçlü bir şekilde ayakta durabiliyorsak güçlü bir Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz ve Başbakanımızın dirayetli duruşlarındandır. Allah onları başımızdan eksik etmesin. SEYİR TEPESİ YAKINDA HİZMETE AÇILACAK Bizde ilçemizde yaklaşık 3,5 yıldır elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Güzel eserler bırakmaya çalışıyoruz. İnşallah kalan süremizde de ilçemize bir değer katmış oluruz. Eğitimden, sağlığa, kültürden sanata, spora elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kısa bir süre sonra Bayraktepe ve Diliskelesi Seyir Tepe Parklarımız halkımızın hizmetine girecektir. Ramazan ayı boyunca halkımızla gönül sofralarımızda buluştuk. İhtiyaç sahibi binlerce insanımıza ramazan boyunca elimizden geldiğince destek olduk." dedi. TAVŞANCIL HİZMET BİNASI MİLLİ EĞİTİME VERİLDİ Gündeme dair konuşmasının ardından 9 maddelik gündem maddesine geçen Başkan Toltar, gündem maddelerini teker teker okudu. Gündemde yer alan Tavşancıl Hizmet Binasının Milli Eğitim Müdürlüğüne mülkiyeti belediyede kalmak kaydıyla 10 yıllığına devir edildi.  Mecliste ayrıca Plan Proje Müdürlüğünün tekrar kurulması ile gilgili gündem maddesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. Plan Proje Müdürlüğü kısa bir süre sonra tekrar faaliyete başlayacak. Kalite yönetiminin sağlanması adına bazı müdürlüklerde görev ve çalışma yönetmelikleri değiştirilemesi talebi de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. FAZIL POLAT ASALETEN ATANDI Ayrıca Başkan Toltar, göreve gelmesinin ardından yaptığı görev değişiklikleri kapsamında vekâleten göreve getirdiği Başkan Yardımcısı Fazıl Polat'ın asaleten atandığına dair meclis üyelerine bilgi verdi.  
Dilovası Belediyesi Temmuz ayı meclisi gerçekleşti

Dilovası Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Başkan Toltar, “Eğitimden, sağlığa, kültürden sanata, spora elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.” diyerek kısa bir süre sonra Bayraktepe ve Diliskelesi Seyir Tepe Parklarının da hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısında gündeme dair konuşma yapan Başkan Toltar, "Mübarek ramazan ayını hep birlikte idrak ettik ve ardından güzel bir bayram yaşadık. Ancak bizler burada bu güzellikleri huzur içersinde yaşarken Doğuda, Güneydoğuda üzüntü verici olaylar yaşanmakta ve evlatlarımız bizlerin güvenliği ülkelerinin huzuru için şehit olmaktadır. Bu ülkenin kardeşliği için, geleceği için, bayrağı için hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize şifalar diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Bizler bu ülkede güçlü bir şekilde ayakta durabiliyorsak güçlü bir Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz ve Başbakanımızın dirayetli duruşlarındandır. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

SEYİR TEPESİ YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

Bizde ilçemizde yaklaşık 3,5 yıldır elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Güzel eserler bırakmaya çalışıyoruz. İnşallah kalan süremizde de ilçemize bir değer katmış oluruz. Eğitimden, sağlığa, kültürden sanata, spora elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kısa bir süre sonra Bayraktepe ve Diliskelesi Seyir Tepe Parklarımız halkımızın hizmetine girecektir. Ramazan ayı boyunca halkımızla gönül sofralarımızda buluştuk. İhtiyaç sahibi binlerce insanımıza ramazan boyunca elimizden geldiğince destek olduk." dedi.

TAVŞANCIL HİZMET BİNASI MİLLİ EĞİTİME VERİLDİ

Gündeme dair konuşmasının ardından 9 maddelik gündem maddesine geçen Başkan Toltar, gündem maddelerini teker teker okudu. Gündemde yer alan Tavşancıl Hizmet Binasının Milli Eğitim Müdürlüğüne mülkiyeti belediyede kalmak kaydıyla 10 yıllığına devir edildi.  Mecliste ayrıca Plan Proje Müdürlüğünün tekrar kurulması ile gilgili gündem maddesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. Plan Proje Müdürlüğü kısa bir süre sonra tekrar faaliyete başlayacak. Kalite yönetiminin sağlanması adına bazı müdürlüklerde görev ve çalışma yönetmelikleri değiştirilemesi talebi de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

FAZIL POLAT ASALETEN ATANDI

Ayrıca Başkan Toltar, göreve gelmesinin ardından yaptığı görev değişiklikleri kapsamında vekâleten göreve getirdiği Başkan Yardımcısı Fazıl Polat'ın asaleten atandığına dair meclis üyelerine bilgi verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.