GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Seyir Terası projesi start aldı!

Dilovası 06.04.2020 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Seyir Terası projesi start aldı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sözünü tutuyor:

Dilovası Belediyesi, ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde Koronavirüs’le mücadeleyi tavizsiz sürdürürken, diğer taraftan da projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçe merkezinin kuşbakışı seyredilebileceği, kültürel ve sosyal anlamda vatandaşların vakit geçirebileceği bir alan oluşturmayı hedefleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim beyannamesinde taahhüt ettiği Seyir Terası projesinin startını verdi. DİLOVASI’NA SOSYAL TESİS VE KIR DÜĞÜN SALONU Dilovası’nın en güzel manzaralı yerlerinden olan Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Kapalı Spor Salonu’nun alt kısmında ve TOKİ Kız Meslek Lisesi’nin yan tarafında bulunan 6 dönümlük alanı Dilovası Belediyesi’ne kazandıran Başkan Şayir, kazandırılan alana Dilovası’nın en güzel mekanlarından biri olacak Seyir Terası’nı kazandırmak için çalışmaları başlattı. Çalışmalarına başlanan 6 dönümlük alanda Osman Gazi Köprüsü manzaralı sosyal tesis ve kır düğün salonu yapılacak. DİLOVASI’NIN EN GÜZEL MEKÂNI OLACAK Dilovası’na güzide bir mekân kazandıracaklarını belirten Başkan Şayir, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Dilovası Belediyesi olarak Koronavirüs’le mücadelemizi sürdürürken, diğer taraftan da projelerimizi aksatmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan ve halkımıza söz verdiğimiz Seyir Terası projemiz için start verdik İnşallah, Halkımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği, Dilovası’na yakışır muhteşem köprü manzaralı sosyal tesisi ve kır düğün salonumuzu ilçemize kazandıracağız” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sözünü tutuyor:

Dilovası Belediyesi, ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde Koronavirüs’le mücadeleyi tavizsiz sürdürürken, diğer taraftan da projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

İlçe merkezinin kuşbakışı seyredilebileceği, kültürel ve sosyal anlamda vatandaşların vakit geçirebileceği bir alan oluşturmayı hedefleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim beyannamesinde taahhüt ettiği Seyir Terası projesinin startını verdi.

DİLOVASI’NA SOSYAL TESİS VE KIR DÜĞÜN SALONU

Dilovası’nın en güzel manzaralı yerlerinden olan Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Kapalı Spor Salonu’nun alt kısmında ve TOKİ Kız Meslek Lisesi’nin yan tarafında bulunan 6 dönümlük alanı Dilovası Belediyesi’ne kazandıran Başkan Şayir, kazandırılan alana Dilovası’nın en güzel mekanlarından biri olacak Seyir Terası’nı kazandırmak için çalışmaları başlattı. Çalışmalarına başlanan 6 dönümlük alanda Osman Gazi Köprüsü manzaralı sosyal tesis ve kır düğün salonu yapılacak.

DİLOVASI’NIN EN GÜZEL MEKÂNI OLACAK

Dilovası’na güzide bir mekân kazandıracaklarını belirten Başkan Şayir, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Dilovası Belediyesi olarak Koronavirüs’le mücadelemizi sürdürürken, diğer taraftan da projelerimizi aksatmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan ve halkımıza söz verdiğimiz Seyir Terası projemiz için start verdik İnşallah, Halkımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği, Dilovası’na yakışır muhteşem köprü manzaralı sosyal tesisi ve kır düğün salonumuzu ilçemize kazandıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.