Siad Ve Stk’lardan Online İstişare!

Gebze 20.05.2020 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Siad Ve Stk’lardan Online İstişare!

MÜSİAD Gebze bölgedeki STK ve SİAD başkanları ile telekonferans vasıtasıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı MÜSIAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz'ın Aziz şehitlerimizi anması ile başladı. Sırayla söz alan STK- SİAD başkanları değerlendirmelerde ve pandemiyle mücadeleye ve yaptıkları faaliyetlere değinirken toplantıya; GİV, GİRİB, KASİAD, İHH, İMH, TÜGVA, İLİM YAYMA CEMIYETI, İLKÇEV, GİLMDER ve MEDEYET DERNEĞI olmak üzere bölgemizin STK ve SİAD başkanları, MÜSİAD yönetim kurulu ve üyeleri katılım sağladı. BİRLİĞE DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR Beyaz; “Ülke, millet olarak sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu günlerde her zamankinden daha çok birlik bütünlük içerisinde olmamız gerektiğini, bizler ayrılıkta azap birlikte rahmet var anlayışıyla hareket eden STK-SİAD’lar olduğumuzu, devlet ve millet olarak pandemi sürecinde bir mücadele içerisindeyiz, inşallah en az zararla bu mücadeleyi kazanacağız. Bir taraftan bu felaket ile mücadele ederken, diğer taraftan da ekonomimizin, üretim, sanayi ve çalışma hayatının devam etmesi gerek. Bu bakımdan devletimiz önemli teşvik paketleri açıklıyor.” dedi. Bu dönemde bu gibi birlikteliklerin daha önemli olduğu ve daha çok bir araya gelinmesi temennisi ile söz Gebze Müftüsü Selçuk Kılıcbay'a verildi. Toplantı Müftü Kılıcbay'ın Ramazan ayı ve Kadir gecesi üzerine çok anlamlı sohbeti ile son buldu.

MÜSİAD Gebze bölgedeki STK ve SİAD başkanları ile telekonferans vasıtasıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı MÜSIAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz'ın Aziz şehitlerimizi anması ile başladı. Sırayla söz alan STK- SİAD başkanları değerlendirmelerde ve pandemiyle mücadeleye ve yaptıkları faaliyetlere değinirken toplantıya; GİV, GİRİB, KASİAD, İHH, İMH, TÜGVA, İLİM YAYMA CEMIYETI, İLKÇEV, GİLMDER ve MEDEYET DERNEĞI olmak üzere bölgemizin STK ve SİAD başkanları, MÜSİAD yönetim kurulu ve üyeleri katılım sağladı.

BİRLİĞE DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Beyaz; “Ülke, millet olarak sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu günlerde her zamankinden daha çok birlik bütünlük içerisinde olmamız gerektiğini, bizler ayrılıkta azap birlikte rahmet var anlayışıyla hareket eden STK-SİAD’lar olduğumuzu, devlet ve millet olarak pandemi sürecinde bir mücadele içerisindeyiz, inşallah en az zararla bu mücadeleyi kazanacağız. Bir taraftan bu felaket ile mücadele ederken, diğer taraftan da ekonomimizin, üretim, sanayi ve çalışma hayatının devam etmesi gerek. Bu bakımdan devletimiz önemli teşvik paketleri açıklıyor.” dedi. Bu dönemde bu gibi birlikteliklerin daha önemli olduğu ve daha çok bir araya gelinmesi temennisi ile söz Gebze Müftüsü Selçuk Kılıcbay'a verildi. Toplantı Müftü Kılıcbay'ın Ramazan ayı ve Kadir gecesi üzerine çok anlamlı sohbeti ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.