Sıcaklık yükseliyor! İşte Kocaeli'nin 5 günlük hava durumu

Kocaeli 21.03.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sıcaklık yükseliyor! İşte Kocaeli'nin 5 günlük hava durumu

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, bölgemizde hava sıcaklıkları bu hafta mevsim normallerinin üzerine çıkıyor.

  BUGÜN HAFİF YAĞMUR Meteoroloji’nin raporuna göre bölgemizde hava bugün hafif yağmurlu olacak. Yarın parçalı bulutlu, perşembe günü yoğun sisli hava bekleniyor. Sis, cuma ve cumartesi günleri de etkili olacak. 20’Lİ DERECELER Meteoroloji’nin tahminlerine göre bu hafta bölgemizde gündüz en yüksek sıcaklıklar  18-20 derece aralığında olacak. Gece sıcaklıkları da 7-9 derece aralığında bekleniyor. Rüzgârlar genellikle kuzey doğudan esecek.
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, bölgemizde hava sıcaklıkları bu hafta mevsim normallerinin üzerine çıkıyor.

 

BUGÜN HAFİF YAĞMUR

Meteoroloji’nin raporuna göre bölgemizde hava bugün hafif yağmurlu olacak. Yarın parçalı bulutlu, perşembe günü yoğun sisli hava bekleniyor. Sis, cuma ve cumartesi günleri de etkili olacak.

20’Lİ DERECELER

Meteoroloji’nin tahminlerine göre bu hafta bölgemizde gündüz en yüksek sıcaklıklar  18-20 derece aralığında olacak. Gece sıcaklıkları da 7-9 derece aralığında bekleniyor. Rüzgârlar genellikle kuzey doğudan esecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.