Sıcaklıklar artıyor!

Kocaeli 14.05.2020 - 08:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sıcaklıklar artıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Mayıs hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun kuzey batısı ve Doğu Akdeniz’de hava sıcaklıklarının 3 ila 6 derece arasında artması bekleniyor. Öte yandan, İstanbul dahil olmak üzere yurdun kuzey batı kesimlerinde bulutlu havanın öğle saatlerine kadar etkili olması öngörülüyor. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte, 14 Mayıs, yurt geneli hava durumu raporu… 14 MAYIS HAVA DURUMU RAPORU     Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise kuzeybatı kesimler ile Doğu Akdeniz'de 3 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. KOCAELİ °C, 25°C Az bulutlu ve açık İSTANBUL °C, 25°C Az bulutlu ve açık İZMİR °C, 33°C Az bulutlu ve açık ANKARA °C, 29°C Az bulutlu ve açık

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Mayıs hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun kuzey batısı ve Doğu Akdeniz’de hava sıcaklıklarının 3 ila 6 derece arasında artması bekleniyor. Öte yandan, İstanbul dahil olmak üzere yurdun kuzey batı kesimlerinde bulutlu havanın öğle saatlerine kadar etkili olması öngörülüyor. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte, 14 Mayıs, yurt geneli hava durumu raporu…

14 MAYIS HAVA DURUMU RAPORU

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise kuzeybatı kesimler ile Doğu Akdeniz'de 3 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

KOCAELİ °C, 25°C

Az bulutlu ve açık

İSTANBUL °C, 25°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 33°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 29°C

Az bulutlu ve açık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.