Silahını almak istediği polisin babasının ölümüne neden oldu

Darıca 08.08.2017 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Silahını almak istediği polisin babasının ölümüne neden oldu

Polis babası tartışma sırasında hayatını kaybetti!

Darıca’da polis memuru Murat B. ile yanından hızlı geçtiği gerekçesiyle uyardığı motosikletli 2 kişi arasında tartışma çıktı. Motosikletli kişilerin arkadaşlarının da katıldığı tartışma sırasında polisin silahını almaya çalışan bir kişi yanlışlıkla tetiğe dokununca, bu sırada araya girmeye çalışan B.'nun babası Canşah B.'nun ölümüne neden oldu. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 35 yaşındaki polis memuru Murat B., akşam saatlerinde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Yiğit Sokak'taki evine doğru giderken, sokakta oyun oynayan küçük kızını da yanına aldı. 13 yıllık polis memuru Murat B. iddiaya göre sokaktan motosikletle geçen 2 kişiyi yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Motosikletteki 2 kişi ile üzerinde üniforması olan polis memuru arasında tartışma çıktı. Tartışmaya motosiklette bulunan 2 kişinin sokakta bulunan arkadaşları da dahil oldu. Polis memuru Murat B.'nun balkonda bulunan babası 57 yaşındaki Canşah B. tartışmayı görerek aşağı indi. Polis memuru kendini korumak için üzerine doğru yürüyen 6-7 kişiye göz yaşartıcı spreyi sıktı. Canşah B. da bu sırada kavgayı ayırmaya çalıştı. Polisin üzerindeki tabancayı almaya çalışan bir kişi, tetiğe dokununca silah ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Canşah B.'ya isabet etti. Grup olay yerinden kaçarken, Canhaş B., çağırılan ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Polis babası tartışma sırasında hayatını kaybetti!

Darıca’da polis memuru Murat B. ile yanından hızlı geçtiği gerekçesiyle uyardığı motosikletli 2 kişi arasında tartışma çıktı. Motosikletli kişilerin arkadaşlarının da katıldığı tartışma sırasında polisin silahını almaya çalışan bir kişi yanlışlıkla tetiğe dokununca, bu sırada araya girmeye çalışan B.'nun babası Canşah B.'nun ölümüne neden oldu.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 35 yaşındaki polis memuru Murat B., akşam saatlerinde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Yiğit Sokak'taki evine doğru giderken, sokakta oyun oynayan küçük kızını da yanına aldı. 13 yıllık polis memuru Murat B. iddiaya göre sokaktan motosikletle geçen 2 kişiyi yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Motosikletteki 2 kişi ile üzerinde üniforması olan polis memuru arasında tartışma çıktı. Tartışmaya motosiklette bulunan 2 kişinin sokakta bulunan arkadaşları da dahil oldu. Polis memuru Murat B.'nun balkonda bulunan babası 57 yaşındaki Canşah B. tartışmayı görerek aşağı indi.

Polis memuru kendini korumak için üzerine doğru yürüyen 6-7 kişiye göz yaşartıcı spreyi sıktı. Canşah B. da bu sırada kavgayı ayırmaya çalıştı. Polisin üzerindeki tabancayı almaya çalışan bir kişi, tetiğe dokununca silah ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Canşah B.'ya isabet etti. Grup olay yerinden kaçarken, Canhaş B., çağırılan ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.