Silin: Darıca’yı unutamam

Spor 07.05.2020 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Silin: Darıca’yı unutamam

SÜRMANŞET-SARI YEŞİL RENKLER Silin: Darıca’yı unutamam “Darıca daha iyisini hak ediyor” 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ni çalıştıran Teknik Direktör Ramazan Silin, karantina günlerinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Yazı İşleri Müdürümüz Çağlar Akar ile online görüşme gerçekleştiren Silin, koronavirüs süreci hakkında düşüncelerini paylaştı. TEDBİRLERE UYALIM Darıca Gençlerbirliği’nde iz bırakan teknik direktörlerden Ramazan Silin, gazetemize açıklamalarda bulundu. 3.Lig ekiplerinden Kozanspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam, koronavirüs sürecini Ayvalık’ta bulunan evinde geçirirken, samimi mesajlar verdi. Koronavirüs salgını nedeniyle kendisine izole etmeye çalıştığını ifade eden Silin, sağlığın her şeyden önemli olduğunu söyledi. Silin, “Devletimizin tavsiye ettiği uyarıları dikkate alarak işin ciddiyetinin farkına varmamız gerektiğini düşünüyorum. Şu an iyi duruma doğru gidiyoruz. Tedbiri elden bırakmazsak özgür yaşamamıza dönmemiz uzak olmaz” dedi. DARICA’YI ÇOK ÖZLEDİM Darıca’da geçirdiği günleri hatırlatan Silin, unutulmaz anlar yaşadığını ve Darıca’yı çok özlediğini ifade etti. Silin, “Darıca Gençlerbirliği’nin bendeki yeri gerçekten çok ayrı. Güzel zamanlar geçirdim, güzel dostluklar edindim. Gerçekten potansiyeli olan bir kulüp. Tesisleriyle, stadıyla birçok 1.Lig kulübünde olmayan fiziki şartlar var. Darıca G.B üst ligleri hak eden bir camia. Doğru yönetildiği taktirde bunun olmaması için hiçbir neden yok” ifadelerini kullandı.

SÜRMANŞET-SARI YEŞİL RENKLER

Silin: Darıca’yı unutamam

“Darıca daha iyisini hak ediyor”

2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ni çalıştıran Teknik Direktör Ramazan Silin, karantina günlerinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Yazı İşleri Müdürümüz Çağlar Akar ile online görüşme gerçekleştiren Silin, koronavirüs süreci hakkında düşüncelerini paylaştı.

TEDBİRLERE UYALIM

Darıca Gençlerbirliği’nde iz bırakan teknik direktörlerden Ramazan Silin, gazetemize açıklamalarda bulundu. 3.Lig ekiplerinden Kozanspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam, koronavirüs sürecini Ayvalık’ta bulunan evinde geçirirken, samimi mesajlar verdi. Koronavirüs salgını nedeniyle kendisine izole etmeye çalıştığını ifade eden Silin, sağlığın her şeyden önemli olduğunu söyledi. Silin, “Devletimizin tavsiye ettiği uyarıları dikkate alarak işin ciddiyetinin farkına varmamız gerektiğini düşünüyorum. Şu an iyi duruma doğru gidiyoruz. Tedbiri elden bırakmazsak özgür yaşamamıza dönmemiz uzak olmaz” dedi.

DARICA’YI ÇOK ÖZLEDİM

Darıca’da geçirdiği günleri hatırlatan Silin, unutulmaz anlar yaşadığını ve Darıca’yı çok özlediğini ifade etti. Silin, “Darıca Gençlerbirliği’nin bendeki yeri gerçekten çok ayrı. Güzel zamanlar geçirdim, güzel dostluklar edindim. Gerçekten potansiyeli olan bir kulüp. Tesisleriyle, stadıyla birçok 1.Lig kulübünde olmayan fiziki şartlar var. Darıca G.B üst ligleri hak eden bir camia. Doğru yönetildiği taktirde bunun olmaması için hiçbir neden yok” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.