“Silindir gibi geçeceğiz!”

Spor 28.06.2020 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Silindir gibi geçeceğiz!”

DARICA G.B’NİN TEKNİK PATRONU’NDAN İDDİALI AÇIKLAMA:

Liglerin kesin olarak oynatılacağının açıklanmasından büyük mutluluk duyan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, lig başlayan dek form durumlarını daha da yukarıyı çekeceklerini belirterek, “Bu ligin üzerinden silindir gibi geçeceğiz” dedi. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, liglerin 18 Temmuz’da başlayacağına dair yapılan resmi açıklama için çok mutlu olduklarını söyledi. Bekledikleri bir karar olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Bu karara, ziyadesiyle sevindik. Darıca G.B takımı lige hazır. Lig başlayana kadar form durumumuzu daha yukarı çeken antrenmanların sayısını arttırarak en iyi duruma geleceğiz. Ve inanıyorum ki bu ligin üzerinden silindir gibi geçeceğiz” dedi. UMARIM TFF HAZIRLIK MAÇI YASAĞINI KALDIRIR Sakat oyuncularının iyi durumda olduğunu ve bu durumdan en iyi şekilde faydalanacaklarını kaydeden Dervent, “Liglerin askıya alınma sürecinden önce sakatlıklarından dolayı faydalanamadığımız bazı oyuncularımızdan kalan 6 haftada en iyi şekilde faydalanacağımızı düşünüyorum. Ahmet Özer, Ahmet Kutluer ve Selman Sevinç gibi sakatlıklarını atlatan bu oyuncularımız, takımımız için önemli bir koz olacaklar. Elbette ki bireysel performanslardan ziyade takımın total form durumu önemli. Bizim için bu periyottaki en önemli handikap hazırlık maç yapamayacak olmamız geliyor. Umarım TFF, bu yasağı kaldırır ve takımlar hazırlık maçları yapabilir” şeklinde konuştu MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANSIN Kalan haftalarda ligin seyircili olarak oynanması gerektiğine vurgu yapan Dervent, “Futbol bir seyir oyunu. Bu nedenle kalan haftaların seyircili şekilde oynanması gerektiğini düşünüyorum. Tribünlerde taraftarları görmek bizi çok daha motive edecektir. Darıca G.B, taraftarıyla daha güçlü” dedi.
DARICA G.B’NİN TEKNİK PATRONU’NDAN İDDİALI AÇIKLAMA:

Liglerin kesin olarak oynatılacağının açıklanmasından büyük mutluluk duyan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, lig başlayan dek form durumlarını daha da yukarıyı çekeceklerini belirterek, “Bu ligin üzerinden silindir gibi geçeceğiz” dedi.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, liglerin 18 Temmuz’da başlayacağına dair yapılan resmi açıklama için çok mutlu olduklarını söyledi. Bekledikleri bir karar olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Bu karara, ziyadesiyle sevindik. Darıca G.B takımı lige hazır. Lig başlayana kadar form durumumuzu daha yukarı çeken antrenmanların sayısını arttırarak en iyi duruma geleceğiz. Ve inanıyorum ki bu ligin üzerinden silindir gibi geçeceğiz” dedi.

UMARIM TFF HAZIRLIK MAÇI YASAĞINI KALDIRIR

Sakat oyuncularının iyi durumda olduğunu ve bu durumdan en iyi şekilde faydalanacaklarını kaydeden Dervent, “Liglerin askıya alınma sürecinden önce sakatlıklarından dolayı faydalanamadığımız bazı oyuncularımızdan kalan 6 haftada en iyi şekilde faydalanacağımızı düşünüyorum. Ahmet Özer, Ahmet Kutluer ve Selman Sevinç gibi sakatlıklarını atlatan bu oyuncularımız, takımımız için önemli bir koz olacaklar. Elbette ki bireysel performanslardan ziyade takımın total form durumu önemli. Bizim için bu periyottaki en önemli handikap hazırlık maç yapamayacak olmamız geliyor. Umarım TFF, bu yasağı kaldırır ve takımlar hazırlık maçları yapabilir” şeklinde konuştu

MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANSIN

Kalan haftalarda ligin seyircili olarak oynanması gerektiğine vurgu yapan Dervent, “Futbol bir seyir oyunu. Bu nedenle kalan haftaların seyircili şekilde oynanması gerektiğini düşünüyorum. Tribünlerde taraftarları görmek bizi çok daha motive edecektir. Darıca G.B, taraftarıyla daha güçlü” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.