Silopi'ye 600 çift ayakkabı yardımı

Dilovası 22.03.2017 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Silopi'ye 600 çift ayakkabı yardımı

Dilovası Hayırseverler Derneği tarafından Silopi’deki öğrencilerine 600 çift ayakkabı gönderildi.

  Dilovası Hayırseverler Derneği'nce, Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 600 çift ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabılar okul idaresi tarafından teslim alındı. Ayakkabıların 150 çifti okulda daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılırken, 450'sinin köy okullarındaki öğrencilere dağıtılacağı belirtildi. Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Akça, "Kocaeli Dilovası'ndan Hem ortaöğretim hem de ilkokul öğrencileri için 600 çift ayakkabı geldi. Kendi okulumuza 150 çift ayırdık. Geri kalan 450 çifti de ihtiyacı olan köy okullarına göndereceğiz. İhtiyaç sahibi olanlar çok mutlu olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Dilovası Hayırseverler Derneği tarafından Silopi’deki öğrencilerine 600 çift ayakkabı gönderildi.
 

Dilovası Hayırseverler Derneği'nce, Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 600 çift ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabılar okul idaresi tarafından teslim alındı. Ayakkabıların 150 çifti okulda daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılırken, 450'sinin köy okullarındaki öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Akça, "Kocaeli Dilovası'ndan Hem ortaöğretim hem de ilkokul öğrencileri için 600 çift ayakkabı geldi. Kendi okulumuza 150 çift ayırdık. Geri kalan 450 çifti de ihtiyacı olan köy okullarına göndereceğiz. İhtiyaç sahibi olanlar çok mutlu olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.