Silvan'da "Okulumda Spor Yapıyorum" Projesi

Gebze 23.02.2017 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Silvan'da "Okulumda Spor Yapıyorum" Projesi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Silvan Belediye Başkanvekili Adem Çelik, "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıttı.

Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker ve  Silvan Belediye Başkanvekili  Adem Çelik, "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıttı. İçişleri Bakanlığınca  Diyarbakır'ın  Silvan Belediyesine danışman olarak görevlendirilen ve belediyecilik deneyimlerini bölgeye kazandırmak amacıyla ilçeye gelen  Gebze  Belediye Başkanı Köşker ve Kanun Hükmünde Kararname kapsamında  Silvan Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Çelik,  Kazım Karabekir İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamlık ve belediye işbirliğinde yürütülen "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıtan  Köşker ve Çelik, bir süre masa tenisi oynadı.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Silvan Belediye Başkanvekili Adem Çelik, "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıttı.

Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker ve  Silvan Belediye Başkanvekili  Adem Çelik, "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıttı.

İçişleri Bakanlığınca  Diyarbakır'ın  Silvan Belediyesine danışman olarak görevlendirilen ve belediyecilik deneyimlerini bölgeye kazandırmak amacıyla ilçeye gelen  Gebze  Belediye Başkanı Köşker ve Kanun Hükmünde Kararname kapsamında  Silvan Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Çelik,  Kazım Karabekir İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakamlık ve belediye işbirliğinde yürütülen "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıtan  Köşker ve Çelik, bir süre masa tenisi oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.