19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sinemaseverler arabalarından izleyecek!

Gebze 02.06.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sinemaseverler arabalarından izleyecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı açık hava sineması etkinliğinde sıra Gebze’de. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyenler için yıldızlar altında arabalı açık hava sineması etkinliği düzenlemişti. Etkinlik kapsamında daha önce İzmit’te yapılan arabalı açık hava Sineması bu kez Gebze’de yapılacak. 4 Haziran Perşembe Günü Saat 21.30’da Yeni Adliye yanı açık Otoparkında gerçekleşecek olan arabalı açık hava sineması etkinliği sinemaseverler arabalarından inmeden güvenli bir şekilde sinema keyfi yaşayacak. Sinema etkinliğine araçlarıyla giden vatandaşlara, alanın girişinde çeşitli ikramlar da dağıtılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı açık hava sineması etkinliğinde sıra Gebze’de.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyenler için yıldızlar altında arabalı açık hava sineması etkinliği düzenlemişti. Etkinlik kapsamında daha önce İzmit’te yapılan arabalı açık hava Sineması bu kez Gebze’de yapılacak. 4 Haziran Perşembe Günü Saat 21.30’da Yeni Adliye yanı açık Otoparkında gerçekleşecek olan arabalı açık hava sineması etkinliği sinemaseverler arabalarından inmeden güvenli bir şekilde sinema keyfi yaşayacak. Sinema etkinliğine araçlarıyla giden vatandaşlara, alanın girişinde çeşitli ikramlar da dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.