Sıradaki fuar Gebze’de olsun!

Kültür-Sanat 21.02.2020 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sıradaki fuar Gebze’de olsun!

Darıca Kitap Günleri 28 Şubat tarihinde start alacak. İlki düzenlenecek olan ve pek çok yazarın katılacağı görkemli kitap fuarı Darıcalı kitapseverlere unutulmayacak günler yaşatacak. Kültür ve sanatın gelişmesi adına önemli bir hizmet olacak olan fuar büyük ilgi görecek. GENÇLER KİTAP OKUMALI Ülke olarak özellikle genç kuşaklarımızın kitap okuma alışkanlıklarını yükseltmek zorundayız. Kitap okuyan nesillerin başarısı göz önüne alınırsa gençlerimizin daha fazla okumasını sağlamak zorundayız. Bu anlamda Darıca Belediyesi kitap fuarını 28 Şubat’ta gerçekleştirecek. Kitapseverlerin güzel günler yaşayacağı fuar on gün boyunca devam edecek. Fuar için son çalışmalar devam ederken Adnan Menderes Kültür Merkezinde hummalı bir hazırlık söz konusu. GÖZLER ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’DE Çayırova Kitap fuarı da geçtiğimiz aylarda gerçekleşmiş ve ilgi görmüştü. Ayrıca Gebze Center’da kitap günlerini geleneksel hale getirmiş durumda. Mayıs sonunda ise ülkenin göz bebeği Kocaeli Kitap fuarı başlayacak. Tüm bunlar kültür adına güzel gelişmeler olarak bizleri sevindirirken gözler Gebze’ye çevrilmiş durumda. İyi bir kitap okuru olan ve her zaman gençlere kitap tavsiyesinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bakalım Gebze’nin ilk kitap fuarını gerçekleştirecek mi?    

Darıca Kitap Günleri 28 Şubat tarihinde start alacak. İlki düzenlenecek olan ve pek çok yazarın katılacağı görkemli kitap fuarı Darıcalı kitapseverlere unutulmayacak günler yaşatacak. Kültür ve sanatın gelişmesi adına önemli bir hizmet olacak olan fuar büyük ilgi görecek.

GENÇLER KİTAP OKUMALI

Ülke olarak özellikle genç kuşaklarımızın kitap okuma alışkanlıklarını yükseltmek zorundayız. Kitap okuyan nesillerin başarısı göz önüne alınırsa gençlerimizin daha fazla okumasını sağlamak zorundayız. Bu anlamda Darıca Belediyesi kitap fuarını 28 Şubat’ta gerçekleştirecek. Kitapseverlerin güzel günler yaşayacağı fuar on gün boyunca devam edecek. Fuar için son çalışmalar devam ederken Adnan Menderes Kültür Merkezinde hummalı bir hazırlık söz konusu.

GÖZLER ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’DE

Çayırova Kitap fuarı da geçtiğimiz aylarda gerçekleşmiş ve ilgi görmüştü. Ayrıca Gebze Center’da kitap günlerini geleneksel hale getirmiş durumda. Mayıs sonunda ise ülkenin göz bebeği Kocaeli Kitap fuarı başlayacak. Tüm bunlar kültür adına güzel gelişmeler olarak bizleri sevindirirken gözler Gebze’ye çevrilmiş durumda. İyi bir kitap okuru olan ve her zaman gençlere kitap tavsiyesinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bakalım Gebze’nin ilk kitap fuarını gerçekleştirecek mi?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.